Станислав Генчев ще има проблеми със сглобяването на състава си

...
Станислав Генчев ще има проблеми със сглобяването на състава си
Коментари Харесай

Проблеми за Станислав Генчев преди Лудогорец - Мидтиланд

Станислав Генчев ще има проблеми със сглобяването на състава си за последния мач от груповата фаза на Лига Европа. Голяма част от контузените футболисти в Лудогорец няма да могат да се възстановят за мача против Мидтиланд в четвъртък и се чака Генчев да заложи на група, която се приближава оптимално до тази, която имаше разполагаем в мача против Локомотив (София), който бе извоюван с 4:2. В последните седмици в тима се събраха много футболисти с контузии, а възобновяване на някои от тях продължи по-дълго от предстоящото. Такава е обстановката с Жозсуе Са и Алекс Сантана, които в началото се очакваше да се върнат в игра по-рано. Тежките контузии са на Бърнард Текпетей и Антон Недялков.
 Съдията от Борусия - Байерн ще управлява Лудогорец - Мидтиланд
Съдията от Борусия - Байерн ще управлява Лудогорец - Мидтиланд

Вижте детайлности

Извън състава против Локомотив (София) бе левия защитник Шакил Пинас, който съвсем несъмнено няма да играе с датчаните. Това слага Генчев в много патова обстановка заради неналичието на хора, които могат да играят като крайни бранители. Такива са Сисиньо и Жордан Икоко, само че други няма, а против Локо София като ляв бек трябваше да играе Клод Гонзалвеш. В Европа няма по какъв начин да бъде употребен и Каули Оливейра, който навлиза в добра форма, само че няма картотека за евротурнирите.

С травма е и Ихинио Марин, който също няма права да играе в Лига Европа. Това значи, че съвсем несъмнено групата на тима ще бъде допълнена с момчета от втория тим на Лудогорец, както бе и при гостуването на Цървена звезда в Белград.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР