Станислав Генчев ще хвърли в боя и четирите нови попълнения

...
Станислав Генчев ще хвърли в боя и четирите нови попълнения
Коментари Харесай

2605 дни по-късно: Локо се завръща у дома в елита

Станислав Генчев ще хвърли в багра и четирите нови попълнения в формалния си дебют отпред на Локомотив (София).

" Железничарите " одобряват Черно море от 18:30 часа, а огромното събитие несъмнено е завръщането на отбора на стадион " Локомотив " за мач от Първа лига след 7-годишно спиране. За последно " червено-черните " играха в елита в своя дом в края на сезон 2014/15 на 23 май, когато приключиха 1:1 с ЦСКА след голове на Емил Гъргоров за самобитните домакини и Маркиньос за " алените ". Тогава Локо сграбчи бронзовите медали в шампионата, само че лицензът му за А група бе лишен и приказката за отбора на Димитър Васев имаше печален край. Оттогава изминаха 85 месеца или тъкмо 2605 дни.

Миналия сезон столичани се завърнаха в елита, само че трябваше да домакинстват на " Васил Левски ". Това лято обаче клубният стадион в квартал " Надежда " ще се снабди с осветяване, а поради напредналите строителни действия БФС направи компромис отборът да играе в своя дом в ранния часови пояс до 31 август още преди монтирането на пилоните. Самите стълбове би трябвало да бъдат доставени от Италия в края на юли.

От клуба приканиха почитателите да дойдат по-рано на стадион " Локомотив ", с цел да няма скупчване по входовете. Ще работят и двете каси пред Сектор А, а за агитката на варненци ще бъде отворена касата пред бранш Г, където ще бъдат настанени гостите.
 Локомотив (София) чака развиване към Анисе, Вутов и Цонев
Локомотив (София) чака развиване към Анисе, Вутов и Цонев

Бойчо Величков с коментар

Очаква се като титуляри за Локо София да стартират всички четирима футболисти, привлечени през лятото - десният бек Ивайло Найденов и крилото Димо Бакалов, както и двамата бразилци Франса и Диас, които в петък получиха работни визи, като за задачата излязоха отвън България и пътуваха до Белград. Наказани са централният бранител Дейвид Малембана и крилото Александър Александров.

" Черно море е извънредно сериозен тим. Имат добър треньор, резервираха главния си състав. Изгледах няколко контроли и ще се изисква да надскочим опциите си, с цел да ги победим ", разяснява Станислав Генчев.

Моряците ще бъдат без санкции си голмайстор Евгений Сердюк, които е и контузен, а документални спънки оставиха отвън групата за София новите попълнения Алекс Фернандеш и Калин Георгиев. В офанзива Илиан Илиев ще заложи на потвърден стрелец като Матиас Курьор, а зад него като титуляри в дебюти си се чака да започват двамата гвинейци - халфът Мимито Биаи и крилото Мади Кета.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР