Станислав Генчев официално е новият старши треньор на Ботев (Пловдив),

...
Станислав Генчев официално е новият старши треньор на Ботев (Пловдив),
Коментари Харесай

Станислав Генчев е новият треньор на Ботев

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Станислав Генчев публично е новият старши треньор на Ботев (Пловдив), оповестиха от клубa. Специалистът застава отпред на " канарчетата ", откакто през сегашния сезон водеше столичния Локомотив. В щаба на Генчев влизат помощник-треньорът Живко Миланов и треньорът на вратарите Йордан Господинов. На по-късен стадий ще бъдат оповестени и останалите членове на треньорския състав.

Специалистът ще бъде показан публично пред медиите и почитателите преди първата подготовка на " жълто-черните " за идващия сезон, която ще бъде на 14-ти юни на стадион " Христо Ботев ".

Богатата футболна кариера на 42-годишния експерт минава през голям брой тимове в България и чужбина, записвайки над 420 мача, както и седем за Националния ни отбор. Треньорската кариера на Станислав Генчев започва в Етър (Велико Търново), където в продължение на няколко сезона е като старши треньор, както и помощник-треньор. През 2019 година минава в тима на Лудогорец. В продължение на четири сезона Генчев е част от " орлите ", като в избрани моменти е отпред на разградчани, а с негово присъединяване те записват серия от трофеи и мощни изяви в Европа.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР