Станислав Дяков и иска да върнат идентичността на , налагайки

...
Станислав Дяков и иска да върнат идентичността на , налагайки
Коментари Харесай

Дяков и Манолев ще връщат идентичността на Пирин с местни кадри

Станислав Дяков и желае да върнат идентичността на, налагайки локални фрагменти в състава на " орлетата ". Това обявиха двамата в комбинирано изявление след края на дуела с, който беше финален в кариерите на някогашните национали.
 Ботев (Враца) скъса мрежата на Пирин и прескочи трапа, задава се Ботев (Враца) скъса мрежата на Пирин и прескочи трапа, задава се "финал " с болярите
" Трябва да преодолеем това (края на кариерата) и да продължим напред. Цел номер 1 пред двамата е да интегрираме младежи от нашия район, тук характерите са по-строги, би трябвало да намерим верните хора и да сме в " А " група, несъмнено. Всеки мач си има своето значение, имало е хубави и неприятни моменти - при нас двамата моментите повече са били хубави, тъй като сме играли във водещи тимове. Искам да благодаря на всички хора, които са следили нашите изяви, подкрепяли са ни и дано не престават да обичат футбола - това е най-хубавата игра в света ", сподели Манолев.
 Митревски: Доволен съм от старанието на момчетата, желаеме да надградим следващата година Митревски: Доволен съм от старанието на момчетата, желаеме да надградим следващата година
" Това е пътят, по този начин е и в живота, би трябвало да дадем път на младите, играли сме в положителни тимове, уповавам се да помогнем на младите момчетата. Както преди 20 години хората са ни дали късмет, да помогнем и ние на младите, с цел да имат триумфи. Събрали сме се екип от локални, които обичат този клуб, желаеме да върнем неговата еднаквост, само че в първия тим никой няма да получава нещо безплатно. Няма по какъв начин да посоча един мач от моята кариера, неприятните моменти учат повече. Трябва да интегрираме повече българи в нашето състезание. Трябва да оказваме помощ, да бъдем потребни, да не сме от тези, които подлагат на критика за щяло и нещяло. Трябва да работим за положителното на българския футбол ", показа Дяков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР