Станислав Дойнов е режисьор в театър Сълза и смях“ и

...
Станислав Дойнов е режисьор в театър Сълза и смях“ и
Коментари Харесай

Станислав от „Фермата“ разлигавен и комплексиран! Известният му баща го е направил пълна издънка

Станислав Дойнов е режисьор в спектакъл „ Сълза и смях “ и наследник на известния български артист Александър Дойнов, само че множеството хора чуха за него чак откакто влезе в новия сезон на „ Фермата “. Това е породило комплекс за непълноценност у него.

Станислав се демонстрира като слаб състезател и освен това, само че и много капризен. Успя да се пребори за промяна на тимовете, единствено и единствено да се отърве от нищетата и да живее пищно в шоуто.

Баща му самичък признава, че нищо не му е забранявал преди време и нищо не му е отказвал. Не му е правил в никакъв случай забележка, заради което през днешния ден младият мъж е с огромно самочувствие без никакво покритие.

Станислав може да е наследник на прочут артист, само че не се радва на доста пари. Като режисьор в театъра печели нищожно, което усилва комплексите му.

Участието му във „ Фермата “ е напълно за пари и популярност. Ако не завоюва едното, най-малко с другото да се снабди.

Зад кадър Станислав сигурно мъчно може да стане известен за необятната публика. Ето за какво е решил да се опитва в риалити предаване, само че резултатът е по-скоро противоположен и вместо да се хареса на хората, те непрекъснато го подлагат на критика.

Сашо Дойнов е отгледал сина си самичък. След като се разделя с втората си брачна половинка, Станислав остава при него и това сближава извънредно доста татко и наследник. Цял живот Станислав е чувствал, че има по-скоро по-голям брат и другар, в сравнение с татко, тъй като артистът го е оставял да си прави каквото изиска.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Станислав Дойнов Фермата Сашо Дойнов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР