Станислав Балабанов от ИТН отправи остри критики към премиера за

...
Станислав Балабанов от ИТН отправи остри критики към премиера за
Коментари Харесай

Балабанов с критика към Петков: Да не се изхвърляме за цената на газа от САЩ -

Станислав Балабанов от Има Такъв Народ насочи остри рецензии към премиера за газа и визитата на делегацията ни в Съединени американски щати. " Не може да обявяваш изрично и да си сигурен за цената на втечнения газ от Съединени американски щати и че той ще е по-евтин от този на „ Газпром ", съобщи пред bTV депутатът.

Според него в случай че нещо не е написано и не е забелязано черно на бяло, " не може да се говори в народен ефир с такава сигурност ".

Ако нещо в Америка коства 2 лева и би трябвало да го прекараш през океана, с цел да дойде в България, след което да го преработиш, с цел да стигне до крайния консуматор - логично е тази цена да се промени, тъй че не би трябвало да се приказва авансово. Не може по този начин да се изхвърляме, добави Балабанов.

Според него и антикризисните ограничения са били плод на бързане и спешен ПР, защото не са били обсъдени  авансово с сътрудниците в обединението. По думите му не от Политическа партия не се вслушват в техните оферти и " вършат каквото си желаят ".

По тематиката Северна Македония Балабанов разяснява, че са се потвърдили подозренията на неговата партия за задължения на България по отношение на РСМ . ИТН виждат съмнение поради поисканият Консултативния съвет за национална сигурност от Кирил Петков.

Според него няма никакъв смисъл от привикване на КСНС, тъй като на предходното си заседание той е удостоверил българската позиция за Северна Македония и в нея няма промяна от този момент.

Балабанов повдигна и тематиката за решетките в Народно събрание и разясни, че съгласно него  отговорност за тяхното слагане би трябвало да се търси от ръководителят на Народното събрание.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР