Станислав Балабанов от ИТН отправи остри критики към премиера за

...
Станислав Балабанов от ИТН отправи остри критики към премиера за
Коментари Харесай

Балабанов: Много обнадеждаващо хвърлена беше тезата, че газът от Америка ще е по-евтин от този на Газпром

Станислав Балабанов от Има Такъв Народ насочи остри рецензии към премиера за газа и визитата на делегацията ни в Съединени американски щати. " Не може да обявяваш изрично и да си сигурен за цената на втечнения газ от Съединени американски щати и че той ще е по-евтин от този на " Газпром ", съобщи пред БТВ Балабанов.

Според него в случай че нещо не е написано и не е забелязано черно на бяло, " не може да се приказва в народен ефир с такава сигурност ". " Ако нещо в Америка коства 2 лева и би трябвало да го прекараш през океана, с цел да пристигна в България, след което да го преработиш, с цел да стигне до крайния консуматор - разумно е тази цена да се промени, тъй че не би трябвало да се приказва авансово. Много обнадеждаващо хвърлена беше тезата, че газът, който идва от Америка, сигурно ще е по-евтин от този на " Газпром ". Няма крайна експертиза по тематиката и не може по този начин да се изхвърляме ", добави Балабанов.

Според него и антикризисните ограничения са били плод на бързане и спешен ПР, тъй като не са били разисквани авансово с сътрудниците в обединението. По думите му не от Политическа партия не се вслушват в техните оферти и " вършат каквото си желаят ".

По тематиката Северна Македония Балабанов разяснява, че са се удостоверили съмненията на неговата партия за задължения на България по отношение на РСМ. Има Такъв Народ виждат съмнение поради поисканият Консултативния съвет за национална сигурност от Кирил Петков.

Според него няма никакъв смисъл от привикване на КСНС, тъй като на предходното си съвещание той е удостоверил българската позиция за Северна Македония и в нея няма смяна от този момент.

Балабанов повдигна и тематиката за решетките в Народно събрание и разясни, че съгласно него отговорност за тяхното слагане би трябвало да се търси от ръководителят на Народното събрание.Оказа се, че решетките са противозаконни и би трябвало да бъдат отстранени. Вчера ръководителят на Народно събрание разгласи, че решението за слагането им е взето от основния секретар на Народното събрание.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР