Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ показа бележка, по думите

...
Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ показа бележка, по думите
Коментари Харесай

Балабанов: Петков ми написа бележка – Първо махаме ветото, после Скопие изпълнява ангажиментите

Станислав Балабанов от „ ИТН “ сподели записка, по думите му с почерка на премиера Кирил Петков, с проект за евроинтеграцията на северна Македония. Депутатът от Има Такъв Народ посочи, че проектът е „ начертан “ от премиера по време на взаимното им пътешестване с трен до Киев.

Възмутително съгласно Балабанов е, че в него първо е посочено повдигане на ветото върху евроинтеграцията на РСМ и по-късно идва осъществяването на задължения от тяхна страна, като искания за малцинство, табели на български и други Историческите обстоятелства не били от голяма важност.

„ Готов съм да се подложа на детектор на лъжата за тази записка, а и в България има положителни графологични специалисти, които могат да потвърдят, че този шрифт е почеркът на министър-председателя “, посочи Балабанов по БТВ.

“Премиерът самичък изиска да приказваме. Но ми направи усещане, че не споделя нищо за президента Зеленски или за визитата. Тогава откъсна лист от един от служебните бележници на Министерски съвет и ми написа концепциите си. Първо ветото и след това всичко останало. Това е проект, който е коментиран с посланици, с президент на Франция… “, съобщи Балабанов.

Депутатът от Има Такъв Народ акцентира, че за него тематиката е още по-важна, откогато преди месец му се е родила щерка.

„ Заради нея няма по какъв начин да си мълча, не е хубаво и е не морално, тъй като това момиче аз ще го възпитам… изключително когато е наранена историята на България и очевидно имаме проблем, който никой в историята нататък няма да ни го елементарни “, посочи той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР