Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ заяви пред БТВ, че

...
Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ заяви пред БТВ, че
Коментари Харесай

Балабанов: Петков продължава с опитите си да „донапазарува“ няколко души, за да си осигури мнозинство

Станислав Балабанов от „Има подобен народ“ съобщи пред БТВ, че Кирил Петков продължава с опитите си да „донапазарува“ няколко души, с цел да си обезпечи болшинство. „Лошото е, че продължаваме да имаме един министър-председател в оставка, който се е самозабравил. Срамно е държанието и неуважението към институциите изключително към президентската“, счита той.

Относно напускането на Иван Хиновски от Има Такъв Народ, Балабанов съобщи: „Това е негов персонален избор и по никакъв метод не можем да спрем хората, когато вършат персонален избор. Повече се развличам с претекстовете на подобен вид персони и хора, които нощес взеха решение, че нещо не е наред с стратегиите в партията. Снощи взеха решение, че в енергетиката сме слагали инцидентни хора“.

В известие Иван Хиновски споделя, че не утвърждава политиката на партията през последните месеци в региона на енергетиката и лансирането на инцидентни лица на виновни позиции.

„Всеки е свободен да вземе решението си. Това демонстрира, че в нашата партия има народна власт и всеки е свободен да прави това, което реши. Щом Хиновски е решил по този начин, пожелаваме му успех“, сподели още Балабанов.

По думите му такива обстановки даже са оздравителни за партията. „В борба хората с лидерски качества се демонстрират и отстояват позициите си. В момента парламентарната ни група е с 19 души макар бруталния напън, който продължава. Всички сега се държим като отбор“, сподели още депутатът. Той посочи, че Хиновски не е бил депутат в 47-ото Народно заседание.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР