Станишев отрече ПЕС да е натискала БСП за конвенциятаВ момента

...
Станишев отрече ПЕС да е натискала БСП за конвенциятаВ момента
Коментари Харесай

Евродепутати подготвят нов документ срещу насилието

Станишев отхвърли ПЕС да е натискала Българска социалистическа партия за конвенцията


В момента обсъждаме основаването на документ за битка против насилието, дружно с Вишеградската четворка и Обединеното Кралство, в който да не участват противоречивите термини „социален пол ”, „ трети пол ” и „ нестереотипните функции на пола, заяви евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Инициаторите оферират да отпаднат тези скандални понятия, които се отхвърлят изрично от болшинството българи. Според Джамбазки Истанбулската спогодба е утвърдена от Турция, където предходната година има 7000 случаи на убити дами от съпрузите им, т.е. Ратифицирането не е довело до мечтаните резултати.

„ За мен, безспорната част от документа е, че насилието над дами и деца би трябвало да бъде осъждано, само че под това законно заглавие в действителност се развихри диалога за джендър идеологията. Това предложение го обсъждаме доста съществено с така наречен Вишеградска четворка и Обединеното Кралство в границите на Екологичен потенциал и е доста допустимо в рамките да бъде препоръчан документ, който да е друг. В него да отпаднат тези „ нестереотипните функции на пола ”. Ние ще предложим документ, който да е неоспорим. ”, изясни евродепутатът.

Междувременно Сергей Станишев отхвърли ПЕС да е окавал напън на Българска социалистическа партия във връзка Истанбулската спогодба. Според него с парите за провеждането на референдум за конвенцията могат да се изградят 20 спешни центъра за потърпевши от принуждение в страната.

Каракачанов размаха пръст на Валери Симеонов за референдума:


Преди да се изплющи по медиите, трябваше да ме попита

 Идеята на Красимир Каракачанов да се организира референдум за гей браковете охлади съществено връзките в обединението Обединени патриоти. Идеята на Красимир Каракачанов да се организира референдум за гей браковете охлади съществено връзките в обединението Обединени патриоти.
Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачаов не остана дебитор на сътрудника си от Обединените патриоти Валери Симеонов, който в петък нараче концепцията на Каракачанов да се организира референдум за гей браковете „ глупотевина ”. И съгласно който „ Вътрешна македонска революционна организация малко истерясват, с цел да събират медийни диведенти ”. „Ако Симеонов беше поискал да разясняваме тематиката, преди да се изплющи по медиите, щях да му обясня. Аз не мога да схвана дали е срещу референдума или за нещата, за които желая да се организира той“, съобщи Красимир Каракачанов. И добави: „Ако някой счита,че може да ми бъде ментор… Ако някой счита, че не съм прав, дано ми го каже персонално, а не през медиите. Който желае да се свърже с мен, има метод. Не може мой сътрудник да ме подлага на критика през медиите. ”, сподели още Каракачанов. Той бе безапелационен, че полът е биологична категория, а не обществена. Според него обществото би трябвало да отговори утвърждава ли еднополовите бракове или ги отхвърля. „ Нека бъдем почтени, в центъра на Европейския съюз са християнските полезности. В Европа и в България има демографски срив. Трябва да се постараем да върнем нормалността в фамилиите. ”, заключи Красимир Каракачанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР