Станишев и Местан - председателите на двете парламентарни групи на

...
Станишев и Местан - председателите на двете парламентарни групи на
Коментари Харесай

Манолова: Станишев и Местан предложиха Пеевски за шеф на ДАНС

Станишев и Местан - ръководителите на двете парламентарни групи на болшинството, предложиха Пеевски за началник на ДАНС. След това всички мрънкаха, извиваха се - и те, и министър председателят Орешарски и всички политически мъже. Човек не би трябвало да поема непозната виновност. Използвах жлъч, само че явно е бил неудобен и ми се задава 7 години по-късно същият въпрос. Сгреших - и със сарказма, и с това, че го поддържах.
Това съобщи Мая Манолова от " Изправи се.БГ " в ефира на телевизия " Евроком ".

Тя опроверга слуховете, които се тиражират в общественото пространство освен от няколко дни, само че и от месеци насам. Едно от тях е изказванието, че Бойко Борисов й е оказал помощ да отиде на лекуване в Германия. Операцията й обаче е била в българска болница.

" Не съм желала от Борисов да ми оказва помощ. Оперираха ме най-хубавите лекари в ИСУЛ. Спокойна съм, че те не четат сходни канали. Обидно е за положителните български лекари да се намесва там името на Борисов. Операцията ми не е била в Германия и Борисов няма отношение към моето лекуване ", безапелационна беше Манолова.

" Това е загуба на време, омерзително е. Призовавам Борисов да пристигна в съда и да каже. Кога ме е лекувал от рак? Къде ме е лекувал от рак? ", добави Манолова.

По същия метод тя опроверга и слуховете, че се развежда със брачна половинка си.

" Абсолютна неистина е, че ще се развеждам. В моя Фейсбук има моя обява, в която сме ние двамата с Ангел. Ако някой е желал да види, то е явно и е в обществените мрежи. Идеята е да се маже, да се наскърбява, да се клюки ".

Председателят на Гражданската платформа " Изправи се.БГ " Мая Манолова заведе пет каузи против ПИК и Ретро за общо 250 хиляди лева и едно дело против Антон Тодоров поради изказвания по адрес на Манолова. Ако делата бъдат извоювани, средствата ще отидат за щедрост.

Манолова разяснява и възможното разделяне с майките от " Системата ни убива ". ФрогНюз напомня, че преди два дни от организацията разгласиха публична позиция, в която се разграничиха от " която и да е политическа или гражданска групировка на идните парламентарни избори, имаща нещо общо с по този начин нареченото " Отровно трио ". Манолова обаче уточни изрично - това не дава отговор на истината.

" Аз ги познавам, познавам порблемите им. Ние бяхме дружно, написах закона, който те желаеха. Тези дами са част от мен ", отсече Манолова.

Това потвърдиха и пред ФрогНюз майките от " Системата ни убива ". Двуяко се пояснява мнението им. Те обявиха изрично, че не се разграничават от Манолова като персона, само че няма да поддържат групировка, имаща общо с " Отровното трио ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР