Станимира Петрова спечели квота за омимпиадата в Токио след победа

...
Станимира Петрова спечели квота за омимпиадата в Токио след победа
Коментари Харесай

Станимира Петрова взе квота за Токио

Станимира Петрова завоюва квота за омимпиадата в Токио след победа над английската Артингстал в Париж.

" Емоциите след триумфа са доста огромни, разчувствана и в еуфория съм. Чувствам се в действителност доста щастлива, тъй като за мен това класиране на олимпийските игри е от голямо значение”. Това съобщи директно след достигането до полуфиналите на европейската подготовка в Париж Станимира Петрова.

„ На последното европейско състезание имах загуба от тази противничка и бе значимо да победя и себе си. Това си беше като двоен реванш, който взех от нея. Мислите към този момент се насочват към Токио, където упоритостите ще са високи. За мен това е втора олимпиада след Рио, където не съумях, само че уповавам се, че този път ще се кача на стълбичката. Затова упражнявам. Тази категория е по-подходяща за мен, за разлика от Рио и имам вяра, че нещата ще се получат”, сподели Станимира, която боксира в категория до 51 кг през 2016-а и отпадна на 1/8-финалите.

Звездата ни при дамите добави, че не е завършила в Париж и ще опита да завоюва първото място от квалификацията. „ Ще би трябвало да събера страстите, тъй като на следващия ден ме чака полуфинал. Състезанието продължава. Важно е да победя всички. Предстои ми среща с ирландката Уолш, с която играхме на Европейските игри през 2019-а, където я победих. Така: в този момент желая да затвърдя този успех”, сподели още Станимира от френската столица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР