Станимира Петрова (57 кг) започва от първия кръг на европейската

...
Станимира Петрова (57 кг) започва от първия кръг на европейската
Коментари Харесай

Станимира Петрова и още 8 наши на квалификация в Париж

Станимира Петрова (57 кг) стартира от първия кръг на европейската олимпийска подготовка по бокс, която стартира преди повече от година в Лондон и ще бъде довършена в Париж. конкуренцията във френската столица (4 до 8 юни) е финален късмет за продобиване на квато за кръга в Токио.

Станимира ще боксира с полякинята Сандра Крук. Аслъхан Мехмедова (60 кг) ще срещне на старта Николета Пита (Гърция). Треитата ни дама в конкуренцията - Стойка Кръстева, е на победа от квота при 51-килограмовите. От нея я дели рускинята Светлана Солуянова.

Общо шестима национали ще нападат квотите за Токио при мъжете. Симеон Чамов ще боксира в категория до 75 кг. Негов противник ще бъде шведът Адам Шартоа, а срещата е от втори кръг. Радослав Панталеев (91 кг) ще боксира с поляка Матеуш Мастернак, до момента в който Петър Белберов (+91 кг) е очакван да премери сили с ирландеца Дийн Гардинър. От неговия тим оповестиха, че няма да пътуват за Париж, само че към момента няма удостоверение на тази вест. Ако това се случи, то Белберов би трябвало да срещне във втория кръг Иван Верясов (Русия) или Гюрген Хованисян (Армения).

Националите ни са декларирали две подготвителни сесии за 3 юни. Те ще вършат спаринги с боксьорите на Черна гора сред 13 и 14:15 часа, след което ще имат независимо занятие от 17:30 до 18:45 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР