Станимир Стоилов се опълчи на Лудогорец, който е подкрепян от

...
Станимир Стоилов се опълчи на Лудогорец, който е подкрепян от
Коментари Харесай

Левски се опълчи на статуквото в БФС

Станимир Стоилов се опълчи на Лудогорец, който е подкрепян от БФС. Треньорът на Левски счита, че има проведена офанзива против отбора му, с цел да могат " орлите " да ги бият по-лесно в реванша от 1/2-финалите за купата. Срещата е в петък на " Герена " и се чака да има над 15 000 фенове. Столичани завоюваха първия мач в Разград с 3:2.
" Очаквам тежък дуел. Надявам се Георги Миланов да се възвърне. Беше доста значим Илиян Стефанов. Казах и на него, че дори да беше горе на трибуните, отново щеше да получи картон в мача против ЦСКА. Хората сами виждат, какво да разясня? Сменихме Уелтон, с цел да не го изгонят за погрешно дишане. Имахме самодейността, само че не считам, че в случай че някой беше спечелил, можеше да каже, че е справедливо ", сподели Стоилов.
Той гледа мача от трибуните поради наказване, само че ще е на линия против " орлите ".
" Илиян Стефанов си прибира краката и отива реферът Георги Кабаков да му демонстрира жълт картон, тъй като в петък играем против Лудогорец и би трябвало да извърши поръчката, която му е дадена. На Уелтон какъв картон му даде? Защото не дишаше вярно ли? Спрете се, хора. Оставете тимовете да играят. Лудогорец се старае по всевъзможен метод да си улесни реванша, само че ние ще им го стъжним на " Герена ". Ще дойдат 20 000 индивида. Да му мислят ", сподели ръководителят на УС на Левски Даниел Боримиров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР