Станимир Стоилов коментира нулевото равенство срещу Черно море“ на Тича“.Стана

...
Станимир Стоилов коментира нулевото равенство срещу Черно море“ на Тича“.Стана
Коментари Харесай

Стоилов: Трябва да играем с по-голяма увереност

Станимир Стоилов разяснява нулевото тъждество против „ Черно море “ на „ Тича “.

„ Стана много нервозен мач. Нашият тим игра под огромно напрежение през първото полувреме. През второто променихме държанието си. Имахме 2-3 обстановки, които трябваше да вкараме. „ Тича “ е много негостолюбив стадион. Трябва много по-добре да направляваме топката. Отборът играе напрегнат. Влязоха двама 17-годишни. Младите се включиха интензивно и добре. Очаквах доста по-голяма убеденост през второто полувреме “, стартира Мъри.

„ При нас е ясно, че атакуващите варианти ги няма – с максимален опит и самочувствие. Ще би трябвало да се оправяме и с тези моменти. Можехме да спечелим мача, стана повече борба. Ние имаме чистите обстановки, пред нашата врата не си припомням да имаше обстановки. На Краев ще му изтече наказването, уповавам се и Кръстев да е подготвен. Ние би трябвало да сме доста по-уверени и с по-голямо самочувствие “, разяснява наставникът.

„ В такива равностойни дуели всяка обстановка е златна. Ние имахме две прелестни за осъществяване. Явно сме под огромно напрежение. Вижда се и в играта. Това е пътят. „ Левски “ би трябвало да преодолее проблемите и всевъзможни типове рецесии. Надяваме се водещите ни футболисти в офанзива да се завърнат. Ако бяхме в най-благоприятен състав в тези пет мача, три щяхме да спечелим “, приключи Стоилов. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР