Станимир Стоилов говори след втората си победа начело на турския

...
Станимир Стоилов говори след втората си победа начело на турския
Коментари Харесай

Стоилов: Опитахме да играем доминиращ, агресивен и динамичен футбол

Станимир Стоилов приказва след втората си победа отпред на турския Гьозтепе. Отборът на Мъри надделя с 3:0 Гиресунспор вкъщи и излезе на трето място във краткотрайното класиране на първа дивизия. 

" Това беше доста добра и значима победа за нас. Имахме доста благоприятни условия в мача, само че не успяхме да се възползваме от тях, както искахме. Трябва да сме по-концентрирани, изключително в завършващата фаза. Ако бяхме постигнали това, щяхме да си решим мача по-рано. Но в това време се опитахме да създадем това и се фокусирахме върху него. Това също беше значимо за нас. Опитахме се да играем нашия жанр. Опитахме се да играем по-доминиращ, нападателен и динамичен футбол. Променихме това, което желаеме. Искаме да продължим по този метод, тъй като това ни носи триумф ", съобщи Мъри. 

" Ще продължим да работим доста крепко. Нито играчите, нито ние мислим, че всичко е наред. В момента се опитваме да създадем лична преобладаваща философия за игра. Ще продължим да надграждаме върху това ". 

" Също по този начин ще продължим да радваме нашите почитатели. Гьозтепе има доста почитатели и от ден на ден аудитория стартира да идва на мачовете. Винаги ще се опитваме да бъде по-добри за тях ", приключи Станимир Стоилов. 

Teknik Direktörümüz Stanimir Stoilov, B. Giresunspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.
— Göztepe Spor Kulübü (@Goztepe)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg