Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешния мач на Левски

...
Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешния мач на Левски
Коментари Харесай

Мъри: Задълженията на Левски засега са мисия невъзможна, може да се окажат фатални

Станимир Стоилов приказва пред медиите преди утрешния мач на Левски с Арда. Треньорът призна, че отговорностите на клуба остават невъзможна задача към този момент и в последна сметка могат да се окажат съдбовни. Той бе безапелационен, че е склонен да се раздели с всеки футболист, в случай че това ще помогне финансово на Левски.

" Наблюдаваме огромен брой играчи, само че още нямаме диалози в завършваща фаза с някой футболист. Искам обаче да стартираме умерено подготовката в цялостен състав.

Готов съм да се разделя с всеки състезател, тъй като в този миг най значимото е спасението на Левски, с цел да няма банкрут. Ако би трябвало, ще продаваме, с цел да спасим клуба и да се стабилизираме. Не ме е боязън да играем с юношите.

Допуснати са неточности, които повече не би трябвало да позволяваме с цената на всичко. Не е моя да разясня финансовите параметри, само че отговорностите са задача невъзможна на този стадий.

Арда прави положително усещане в последните години, сподели положително равнище и на " Армията " преди седмица. Отборът играе устойчиво, разполага с изобретателни футболисти и ще се опитаме да отговорим по същия метод ", съобщи Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР