Станимир Стоилов е близо до привличането на защитник от родната

...
Станимир Стоилов е близо до привличането на защитник от родната
Коментари Харесай

Стоилов урежда бранител от Първа лига

Станимир Стоилов е покрай привличането на бранител от родната Първа лига в Гьозтепе. Опитният експерт държи да има в редиците си Елитон от ЦСКА 1948. 

28-годишният южноамериканец е със статут на корав титуляр в „ Бистрица “, само че това не пречи клубът му да реализира трети произлязъл трансфер тази зима, откакто към този момент пласира Георги Русев в Сион и Симеон Петров в Шльонск

. Очаква се в касата на „ алените “ да постъпят към 500 000 евро. Интерес към Елитон демонстрира и украински гранд, само че войната в страната може да се окаже решаваща в изобра на снажния футболист.

Целта пред Гьозтепе е промоция за Суперлиг, а през декември неговият тим навакса сериозното закъснение от първите две места, само че затвори годината с разочароващо 0:3 от „ Бодрумспор “. Шампионатът в Турция възобновява на 12-и, а Гьозтепе гостува на Сакаряспор.

През последните седмици родният експерт е свързван с редица играчи от българския хайлайф, измежду които Антоан Бароан и Уелтън, само че сходни покупко-продажби са малко евентуални. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР