Станимир Стоилов даде своя коментар след победата с 2:0 над

...
Станимир Стоилов даде своя коментар след победата с 2:0 над
Коментари Харесай

Стоилов: Има предложения за наши играчи, може би това разконцентрира Сундберг

Станимир Стоилов даде своя коментар след успеха с 2:0 над Ботев във Враца. " Сините " реализираха четвърта победа в шампионата, преди дуела за Суперкупата против Лудогорец, а наставникът изобщо не бе удовлетворен от Сонко Сундберг, който си изкара малоумен червен картон в края на дуела и ще пропусне мача със " зелените ".

Хасковският експерт съобщи също, че несъмнено има интерес към футболисти на отбора, само че за момента предложенията са надалеч от мечтаното.

„ Според мен основното бе, че отбелязахме гол. Трябваше вторият гол да го отбележим по-рано, с цел да си създадем мача по-спокоен. Имахме проблеми в завършващия удар. Но това са наши остарели проблеми. Най-вече ги превъзхождахме в растеж, само че ние много тимове превъзхождаме в растеж, пък не можем да отбележим. Не може до 80-та минута да оставиш мача в течението “, стартира треньорът.

„ Ноа е главен дирек, може би най-стабилният ни бранител. Ще се отрази на тима. За 5 минути надали мога да мисля за тактиката против Лудогорец. Ще мислим в допълнение “.

„ 150 мача не знам какъв брой звучат, всяка победа е скъпа. Не е значимо аз какъв брой победи имам, а Левски да печели “.

„ Има оферти за наши играчи, Ноа е много разконцентриран. Може би и поради това, неслучайно, получи картон. Продаваме, единствено когато цената ни устройва. Опитах се да приказвам с Ноа и преди мача, само че не съм се справил. Такива трудове единствено разконцентрират. Можем да продадем всеки другояче. В четвъртък желая да видя играещ футбол Левски “.

„ Ивелин е подготвен за 20-30 минути. Неговото име не би трябвало да ни принуждава а вършим нелепости и да го рискуваме “, приключи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР