Станимир Гъмов, Невена Бозукова, Албена Павлова, Даниел Пеев и Петьо

...
Станимир Гъмов, Невена Бозукова, Албена Павлова, Даниел Пеев и Петьо
Коментари Харесай

Невена Бозукова и Албена Павлова на лов за млади мъже в комедиен спектакъл

Станимир Гъмов, Невена Бозукова, Албена Павлова, Даниел Пеев и Петьо Петков-Шайбата ще ни разсмеят до сълзи в комедсията " Кучки или когато кугарите нападат " на 21 януари 2024 година от 19 часа в Дома на културата " Борис Христов ". Режисьор е Асен Блатечки. Музиката е дело на Константин Цеков от ФСБ, сценограф е Анелия Райкова, а костюмограф - Лиляна Гергишанова.
Прочетете още
Авторът на известната пиеса „ Жена ми се споделя Борис “ Рафи Шарт този път ни придвижва в света на кугарите – зрели дами, които избират да имат интимни връзки със доста по-млади от тях мъже.

Една вечер 22-годишният Франк (Даниел Пеев) среща на кугар празненство Ванеса (Невена Бозукова), най-хубавата другарка на майка си и на сутринта след купона я води у дома, с цел да вършат обич. За злощастие майка му Люлю (Албена Павлова), на чието неявяване са разчитали, се прибира ненадейно и ги заварва на дивана в хола. Тя едвам съумява да се съвземе от преживения потрес, когато открива, че синът ѝ и приятелката ѝ изпитват непреодолимо увлечение един към различен.

За нея този факт е симптом за морално проваляне и опонира радикално на нейното обичайно образование.

Ванеса поучава Люлю да се причисли към клуба на зрелите дами – любителки на млади момчета, и да стартира да посещава техните празненства, с цел да реши проблемите си от съкровен темперамент. След дълги увещания Люлю се съгласява да отиде на едно такова празненство, където за огромна своя изненада открива, че някогашният съученик на сина ѝ, Маню, е влюбен в нея от четвърти клас. Тя преодолява първичната си сдържаност и отстъпва пред задатъците на Маню, само че все пак още не може да одобри връзката на сина ѝ с Ванеса.

За похлупак на всичко Люлю има съществени финансови проблеми и е застрашена да бъде изхвърлена от вкъщи си в околните дни в случай че не върне на банката заем от 27 хиляди евро. Ситуацията е още по-умопомрачителна заради обстоятелството, че точно някогашният ѝ брачен партньор – Роже (Станимир Гъмов), който е шеф на банковия клон а в персоналния си живот е цялостен несретник, изпитва перверзно наслаждение от финансовите усложнения на Люлю и от вероятността тя да остане без покрив.

Пиесата приключва с възвеличаване на правото на зрелите дами от целия свят да бъдат щастливи, като поддържат свободни интимни връзки с по-млади от тях мъже.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР