Станимир Гъмов не винаги се е числил към родния ВИП.

...
Станимир Гъмов не винаги се е числил към родния ВИП.
Коментари Харесай

Гъмов бачкал на строеж! Изгонили го след като си залял главата с грунд

Станимир Гъмов не постоянно се е числил към родния ВИП. През годините кукловодът е имал много мизерни моменти, поради които на процедура е работил всичко, с цел да се устоя. Най-големият му гаф обаче бил до момента в който се трудил на градеж като момче за всичко, научи HotArena.

Звездата от сериала „ Етажна благосъстоятелност ” нямал изключително огромни знания по майсторство, само че за пари бил даже зидар. Кариерата му в тази посока може би през днешния ден щеше да го трансформира в строителен необут, в случай че не бил противен случай. „ Още на втория си ден на работа се спънах и се залях с грунд по главата. Колегите се скъсаха от смях и незабавно ме насочиха към нещо друго ”, спомня си оня интервал Гъмов. 

Преди да запретне ръкави, с цел да строи домове, близо година Станимир нямал никаква работа. Обикалял по театрите, само че не получавал функции . Така и му хрумнало да се откаже от специалността си. След 3 месеца в строителството обаче осъзнал, че може да живее без пари, само че не и като се усеща ненужен в това, с което се занимава, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР