Станимир Белинов завършва Националното военно училище със специалност "Национална сигурност".

...
Станимир Белинов завършва Националното военно училище със специалност "Национална сигурност".
Коментари Харесай

Внедрените иновации направиха VIP Security лидер при охраната на финансови институции

Станимир Белинов приключва Националното военно учебно заведение със компетентност "Национална сигурност ". Работи в системата на Министерство на вътрешните работи, а по-късно продължава да се развива в областта на охранителния бизнес. В момента Белинов е Главен действен шеф на VIP Security.

Какво е най-голямото предизвикателство пред Вас?

Предизвикателство са бързо развиващият се пазар и нуждата да предлагаме съответни услуги със съответното качество, които да покрият техните упования и потребности. Да подсигуряваме високо равнище на сигурност и най-много - успокоение в бизнеса.

Кои са преимуществата, създали VIP Security водач при защитата на финансови институции?

VIP Security е водач освен във финансовите услуги за сигурност, а в целия бранш. Имаме над 5000 чиновници, близо 600 автомобила и покритие в над 970 обитаеми места.

Ние сме единствената българска компания, член на Европейската Асоциация за Безопасен Инкасов Транспорт.

Разполагаме със лични касови центрове в цялата страна, отговарящи на националните и интернационалните стандарти. Услугите се правят при прецизно съблюдаване на условията и под контрола на Българска народна банка.

Вече съвсем 20 години наша съществена цел е обезпечаване на оптимално дейно обслужване, безкомпромисно качество и самостоятелен метод към всеки клиент, което реализираме посредством голям брой нововъведения.

Какви нововъведения сте въвели с оглед повишение на качеството на Вашите услуги?

VIP Security влага забележителен запас за софтуерното развиване на компанията. Разполагаме с Централизирана система за ръководство и надзор на транспортираните скъпи колета и товари, обработваните парични потоци и автоматизиран продан на данни с обслужваните от нас банки.

Чрез централизираната система за техническа защита пък правим мониторинг и надзор. Всички дейности в нея - от вписване на обекта до изпращане на екип, се извършват автоматизирано в действително време под контрола на операторите от Мониторинг центъра.

Подборът на чиновниците също е доста значим. Осъществяваме го по специфична методология, включваща серия от изявленията и проби, полиграфски проучвания - в това число и за преданост, и други.

Какви са най-новите трендове при защитата на банките?

Съчетаване на физическата сигурност със актуалните интелигентни решения, интегриращи обособените системи като надзор на достъпа, видеонаблюдение, пожароизвестяване и гасене. По този метод реализираме оптималната сигурност и минимизираме действителните опасности.

Какво бихте поискали на банкерите по случай празника им?

Св. Николай Мирликийски Чудотворец е покровителят на банкерите. На празника им поисквам здраве и благоденствие в персонален проект, а в професионален - финансови триумфи. Да посрещнат празника с доста въодушевление и да следват пътя на своя настойник!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР