Станимир Баев беше избран за кандидат за кмет на социалистите

...
Станимир Баев беше избран за кандидат за кмет на социалистите
Коментари Харесай

БСП избра Станимир Баев за кандидат-кмет на Бургас

Станимир Баев беше определен за претендент за кмет на социалистите в община Бургас за идните локални избори. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - Бургас след извършена общинска конференция в регионалния град, представени от Българска телеграфна агенция.

Баев е заместител шеф на Природо-математическата гимназия „ Акад. Никола Обрешков " в Бургас. Той бе една от петте кандидатури. Завършил е Софийския университет (СУ) „ Св. Климент Охридски “. Притежава бакалавърска и магистърска степен по „ Специална педагогика “ с втора компетентност „ История “ както и бакалавърска степен по „ Стопанско управление” от Университет „ Проф. доктор Асен Златаров” – Бургас. Баев е магистър по „ Трудова и организационна психология” от СУ „ Св. Климент Охридски”.

От 2001 година работи като педагогичен консултант, а от ноември 2005 година е назначен на работа в бургаската математическа гимназия.

По време на конференцията на Българска социалистическа партия в Бургас делегатите са определили и претендентите за общински съветници. Те са общо двадесет и трима. Водач на листата ще бъде Станимир Баев, следван от Чанко Мирчев, Христо Панайотов и Живко Господинов. Пети е Николай Тишев, шести – Любен Чардаков. Седмо място заема водачът на дамите – социалистки Тинка Желязкова. На осма позиция е Евгения Карайчева.

На конференцията участваха заместител ръководителят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и националният представител от парламентарната група на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ инж. Петър Кънев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР