СТАНФОРД, Калифорния (AP) — Миналата пролет, след сърцераздирателно, зашеметяващо, ранно

...
СТАНФОРД, Калифорния (AP) — Миналата пролет, след сърцераздирателно, зашеметяващо, ранно
Коментари Харесай

Станфорд отново на сцената на NCAA турнира у дома след миналогодишното сърцераздирателно отпадане във втори кръг

СТАНФОРД, Калифорния (AP) — Миналата пролет, след сърцераздирателно, зашеметяващо, ранно отпадане от женския NCAA шампионат вкъщи, Тара ВанДервир събра своите треньори и играчи дружно за поредност от сесии за анализ, с цел да прегрупират и преоценят, с цел да може Станфорд да се увери, че този сезон е специфичен.

Треньорът в Залата на славата искаше да откри нов, стабилен основа за придвижване, когато всички се нуждаеха от пресен фокус от незабравимия свършек. Трима играчи също бяха напуснали в портала за прехвърляния.

VanDerveer организира диалози с всяка жена, с цел да я опознае още по-добре, тя докара експерт по водачество и промени нещата напълно леко.

„ Точно от това място всички хора бяха вътре “, сподели VanDerveer. „ Направихме доста разнообразни неща, просто може би дребни неща, които прибавиха. Правихме извършения в дребни групи, работихме с други двама души, единствено с цел да създадем страхотна основа на доверие, почитание и оптимизъм и да се отдалечим от типа на разочарованието. И беше не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР