Стане ли въпрос за отношения, всеки мечтае да открие любовта

...
Стане ли въпрос за отношения, всеки мечтае да открие любовта
Коментари Харесай

Ето кои зодии са щастливи необвързани и кои мечтаят за сериозна връзка

Стане ли въпрос за връзки, всеки мечтае да открие любовта на живота си. Онзи специфичен човек, с който всичко е по-лесно, обичате се същински, а сексът е най-хубавият в живота ви. И до момента в който за някои хора това е фикс концепция, която те трансформират в задачата на живота си, то за други е просто бонус и те напълно не държат чак толкоз на него.
Дали зодията има въздействие? И още по какъв начин. Ето ранглиста на зодиите, подредени от тези, които минимум желаят връзка, до тези, които не могат и да си помислят да спят с някой инцидентен.
1. Стрелец
Имате вибратор. Имате достъп до интернет, изпълнен с порно. И имате две ръце. Вие не сте полово разочаровани по никакъв метод, тъй като вършиме всичко допустимо да се чувствате задоволени. Винаги, когато докосвате себе си, получавате оргазъм. С някой различен в никакъв случай не се знае.
2. Везни
Тези дни не сте имали време да мислите за секса. Вие сте прекомерно заети за това. Запознанството е последното нещо, за което си мислите. Имате по-важни неща, за които да се притеснявате, в сравнение с какъв брой празно е леглото ви и дали имате връзка.
3. Водолей
Вече сте спали с токсични хора. Хора, които са ви употребявали за секс. Хора, които в никакъв случай не са се отнасяли с вас по метода, по който в действителност заслужавате. Вие сте на задача да не вършиме тази неточност още веднъж. Вместо да мислите за запознанства, се пробвате да се концентрирайте върху себе си. Ето за какво не се притеснявате, в случай че не вършиме секс дълго време. Гордеете се от себе си, че се противопоставяте на изкушението да вървите след неверните хора.
4. Рак
Ако би трябвало да сте изцяло почтени, сексът не е огромна работа за вас. Ето за какво не сте полово разочаровани, само че сте по-скоро сантиментално разочаровани. Искате някой да пристигна и да ви покаже какво е същинската обич. Да ви излекува от болката, която сте претърпели в предишното. Вярвате, че щом любовта е на разположение, ще пристигна и сексът. Но за вас постоянно е било по-важно да бъдете обичани, от колкото полово задоволени, и постоянно ще бъде.
5. Скорпион
Не сте срещу сексът за една нощ и приятелите с преимущества. Ето за какво в последно време предпочитате да преглеждате Тиндър за нещо забавно. Дори и да е единствено за една вечер, най-малко ще е вечер, в която ще се позабавлявате. За вас това е по-добре от нищо. Така че в никакъв случай не сте полово разочаровани за дълго, тъй като всякога, когато желаете секс, вършиме секс.
6. Близнаци
Вие действате по този начин, като че ли не сте полово разочаровани, само че постоянно когато ваш другар върви на среща, желаете да знаете всички детайлности. Искате да знаете всяко малко нещо за случилото се - даже в спалнята. Вие се пробвате да живеете вместо тях, посредством тях.
7. Лъв
Напоследък флиртувате много. Всъщност не бихте спали с половината от хората, с които се закачате, само че е занимателно да си фантазирате. А когато те флиртуват с вас, това съществено покачва самочувствието ви. Нещо, което обожавате. Това ви кара да се чувствате секси и точно по тази причина толкоз доста обичате флирта.
8. Дева
Проблемът е, че желаете секс, само че не желаете случен секс. Искате да спите с някого, който значи нещо за вас. Смятате, че сте сапиосексуални, тъй като в случай че не можете да имате интелектуален диалог с някого, не можете да си визиите да споделяте легло си с него. Не се интересувате от идиоти и по никакъв метод не бихте разрешили подобен човек да стигне до спалнята ви. Затова доста постоянно оставате сами, а това до някаква степен ви наранява. Предпочитате да намерите подобаващия.
9. Риби
Всеки път, когато някой ви допре, даже в случай че е толкоз леко, колкото е докосването по рамото, вие се възбуждате. Напоследък се разочаровате бързо от хората, тъй като сте недоволни от привързаността. Сексът за вас е необикновен, в случай че е съпроводен от масаж и любовни пояснения. Иначе не го приемате.
10. Овен
Разбирате, че една връзка не е нужна, с цел да бъдете щастливи. Вече сте щастливи. С кариерата си. Със своите другари. Със себе си. Но когато някой прелъстителен човек навлезе във вашето зрително поле, първото нещо, което вършиме, е да си го визиите гол. Не можете да си спомните последния път, когато сте били целувани и това ви убива. Сърцето ви не се нуждае от някого, само че тялото ви не е на същото мнение.
11. Козирог
В този миг даже не търсите връзка. Търсите единствено някой, с който да спите, и в никакъв случай повече да не видите. Имате потребност от секс и сте подготвени на всичко, с цел да си го получите. Не чакате той да пристигна самичък при вас, а поемате нещата в свои ръце и сами предизвиквате това, което ви е нужно, с цел да се почувствате задоволени.
12. Телец
Вие сте минали през толкоз дълъг застой без секс, че в действителност сте почнали да намалявате стандартите си. Готови сте да имате контакти с хора, към които нормално не бихте имали никакъв интерес, единствено за получите това, което желаете. Нещата стигат до там, че даже сте склонни да пишете на някой някогашен, единствено и единствено, с цел да задоволи потребностите ви.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Любопитно  5-те зодии, които ще сменят РАБОТАТА си през февруари 5-те зодии, които ще сменят РАБОТАТА си през февруари  Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп  Любимите италиански храни на Водолеите Любимите италиански храни на Водолеите  Нова бизнес концепция - дават ти криптовалута, в случай че гледаш или правиш порно Нова бизнес концепция - дават ти криптовалута, в случай че гледаш или правиш порно  10 правила за съразмерен живот 10 правила за съразмерен живот Интервю Още Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондон
Христо Пенчев е от младежите, на които несъмнено се въ...
Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Овладяна е обстановката в област Враца сле...
Овладяна е обстановката в региона след мощния вятър през вчерашния ден. Това сподели „ Фокус “ регионалният шеф на Враца Малина Николова....
Избраха нов видински митрополит Поредно самопризнание за " Формата на водата " НЗОК: Най-голям преразход в бюджета на кас... Арестуван е " министърът на информацията " н... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Седмичен хороскоп за 5-11 февруари
Овен През тази седмица бъдете по-активни в персоналните ви връзки. В първите дни от интервала са вероятни не доста приятни изненади в това...
Дневен хороскоп за 5 февруари Третият политически изпит на Слави Трифоно... Почина предприемачът Стефан Шарлопов Трима починаха при тежка злополука в прох... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Стотици хиляди скандират в Атина: " Макед...
При мощни ограничения за сигурност, със затворени улици и метростанции площад " Синтагма " пред гръцкия парламент през днешния ден се трансформира в място за п...
" Ал Кайда " призна за свален съветски аероплан Зигмар Габриел: Новата нуклеарна конкуренция в... Джамбазки: Македония е българска и гърците... Меркел: Не е ясно какъв брой ще продължат прего...  www.expert.bg  Горанов: Акцизите на цигарите няма да се трансформират до 2021 година Горанов: Акцизите на цигарите няма да се...  Онлайн измамите не престават да бъдат голям проблем за множеството компании Онлайн измамите не престават да бъдат огр...  Почина Стефан Шарлопов Почина Стефан Шарлопов  Мненията се разделиха по тематиката дали да има по-висок налог за остарели коли Мненията се разделиха по тематиката дали да...  www.iwoman.bg  Седмичен любовен хороскоп за 5 - 11 февруари Седмичен любовен хороскоп за 5 - 11 февр...  Така пренасяте милиони бактерии в очите си Така пренасяте милиони бактерии в очите...  Спечелете вечеря за двама за Св. Валентин в ресторант The View Спечелете вечеря за двама за Св. Валенти...  Седмичен хороскоп за 5 - 11 февруари Седмичен хороскоп за 5 - 11 февруари  http://www.sportlive.bg  Славия чака национал на Славия чака национал на " Овча Купел " пре...  Трансферът на Жуниор Мапуку още не е реалност Трансферът на Жуниор Мапуку още не е фак...  Стамен Белчев с една въпросителна към титулярния състав на ЦСКА Стамен Белчев с една въпросителна към...  Григор Димитров резервира позиции в ранглистата на АТР Григор Димитров резервира позиции в рангли...
Интервю Още Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондон
Христо Пенчев е от младежите, на които несъмнено се въ...
Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Нови Най-четени Най-коментирани Ето кои зодии са щастливи необвързани и кои мечтаят за сериозна връзка... 26 0 Англия излиза от митническия съюз с Европейски Съюз след Brexit... 38 0
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР