Стане ли въпрос за чувства, разумът остава на заден план

...
Стане ли въпрос за чувства, разумът остава на заден план
Коментари Харесай

Приятелството влиза в сблъсък с любовта в новия сезон на „Следвай ме“

Стане ли въпрос за усеща, разсъдъкът остава на назад във времето и не мислим за следствията. С това ще се сблъскат Бела (Христина Христова – Тита ) и София (Лина Роскин) във втория сезон на известната уеб тийн драма, а повода ще бъде общият им интерес към едно и също момче.

След като войната за въздействие в онлайн пространството и в учебно заведение на пръв взор беше потушена и двете девойки станаха приятелки, в новия сезон на поредицата спорът посред им ще се възобнови и ще поеме в нова посока – към чаровния им съученик Ники .
 София и Вела
Пилотният епизод на сериала ни придвижва на празненство, където Ники е центърът на вниманието за Бела и София. Партито има и собствен дрескод - необвързаните ще бъдат облечени в зелено, заетите в алено, а тези с неразбираеми любовни връзки – в жълто. Ще спазят ли Бела и София ангажимента си да не подхващат никакви дейности по отношение на Ники и да оставят избора на него? Какви цветове ще облекат основните герои, с цел да покажат любовния си статус? Дали ще поемат по автомагистралата на любовта или някой от тях ще попадне в запушване, разберете от пилотния епизод на втори сезон на
 София и Николай
Междувременно в връзките на Петьо и Петя аленият светофар ще бъде определящ. Различията посред им ще си проличат и ще се трансфорат в трудности по пътя им. Колко огромни ще бъдат те и ще съумеят ли да ги преодолеят? Ще има ли конфликт сред Бела и София още в първия епизод от сезона? Разберете първо във Vbox7.com.

Гледайте „ Следвай ме “ всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във.

Още вести за уеб сериалa може да намерите в и  страницата на поредицата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР