Стане ли дума за висша мода и червен килим, се

...
Стане ли дума за висша мода и червен килим, се
Коментари Харесай

Най-скъпите рокли, които червеният килим е виждал през 21 век

Стане ли дума за висша мода и червен килим, се оказва, че арената, която събира най-скъпи тоалети, са премиите на Американската кино академия – или просто Оскарите.

Най-престижните кино оценки притеглят най-голямо международно внимание всяка година, по тази причина напъните за външния тип на звездите тогава са също „ най “.
 Lancôme Idôle - мирис на убеденост, с който покоряваш света Edna предлага Lancôme Idôle - мирис на убеденост, с който покоряваш света
Това е и моментът, когато огромните фешън империи се надпреварват да облекат гостите в свои облекла , а на идващия ден имената на Dior, Armani и така нататък се появяват на всички места в медиите.

Но дано спестим благородната злоба в душата ви – неведнъж облеклата и бижутата, с които звездите се появяват, се употребяват просто назаем . Така визиите за милиони в действителност не се заплащат от звездите, по тази причина и мъчно бихме ги обвинили в разхищаване.

Но въпреки всичко обличането на рокля за стотици хиляди, даже и за една нощ, е задоволителен мотив да разгледаме късметлийките, които са го създали по време на премиите „ Оскар “ през недалечното минало.

Кейт Уинслет - $100 хил .

 червен килим Getty

С рокля Valentino в цвят мента актрисата се появява на церемонията през 2007 година, а изисканият модел кара изданията по света да я дефинират като най-добре облечената в празничната вечер.

Рокля на същата стойност са носили още 3 дами в историята на Оскарите.

Джесика Бийл - $100 хил .

 червен килим Getty

През 2013 година тя облече блестяща рокля на Chanel, допълнена от бижута Tiffany & Co. Мнозина бяха тези, които осъдиха избора на Бийл като „ безвреден “ и „ отегчителен “, само че все пак няма по какъв начин да не отбележим, че актрисата сияе.

Кейт Бланшет - $100 хиляди

 червен килим Getty

Във вечерта през 2014 година, когато носеше това сантиментално създание на Armani Prive, австралийката завоюва втория си „ Оскар “. Затова и общата ѝ визия на стойност $18,1 млн. си е коствала.

Вижте в галерията ТУК кои са останалите най-скъпо облечени дами от аления килим >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Как да познаете дали детето ви има проблем с очите Обратно в час Как да познаете дали детето ви има проблем с очите  Как да накараме децата да хапват здравословно – задачата допустима! Обратно в час Как да накараме децата да хапват здравословно – задачата допустима!  Внимание, родители: захарта в действителност кара децата ви да се държат зле Обратно в час Внимание, родители: захарта в действителност кара децата ви да се държат зле Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР