Стане ли дума за секс, всички сме големи многознайковци. От

...
Стане ли дума за секс, всички сме големи многознайковци. От
Коментари Харесай

Ето 9 неща за секса, които никой не ни е казал

Стане ли дума за секс, всички сме огромни многознайковци. От толкоз отличници по доктрина да се не начудиш за какво от време на време креватът вие от болежка поради цялата плътска нескопосаност, която се разиграва върху него. Кои са тайните на интимните милувки, за които рядко някой отваря дума?

1. Сексът не всеки път е секси . Понякога е печален, от време на време е сърдит, а от време на време е объркващ. Сексът идва с разнообразни усети, а „ пикантният порносекс “ е по-рядко участва в менюто. Не знам за вас, само че на мен повече ми подхожда разхвърляният секс, в сравнение с съвършено осъществявания порно секс със странни чупки в кръста, които след време може да доведат я до лумбаго, я до радикулит. Да пази Господ! Лесно е да подражаваме на това, което сме виждали по малкия екран. Истинското предизвикателство обаче идва от това да направиш секса съкровен, в персонален и неповторим за теб и колегата ти.

2. Понякога ще се почувствате претрупани от страст и ще ви се ще да поревете по време на секс. Спокойно, не сте луди. Просто в тялото ви има пенис. На всички ни се е случвало.

3. Има избрани полови прекарвания, които оставят гнусен отпечатък , и които от време на време ни жигосват трайно. Е, или най-малко до момента в който не спим с някой различен. Най-ефикасното лекарство за неприятно полово преживяване е положителният оргазъм. Не унивайте, той ще ви откри още веднъж.

4. Хората не всеки път стават по-интересни, когато останат голи. Няма по какъв начин с магическа пръчка да им поникнат плочки на корема или да напращят гърди като на „ Грешната Мадона с огромните бомби” - онази прословута картина от сериала „ Ало, ало”. Повече схващат своите телесни дефекти и това, че когато сме без облекла, може би сме най-лошата версия на себе си.

5. Повече хора биха желали да вършат секс с вас , в сравнение с може да си визиите. Че на кого не му е любопитно по какъв начин изглеждате без тоновете одежди.

6. Макар че от време на време може и да ви се коства добра концепция да си вземете отмора от секса , не прекалявайте с телесната почивка. В противоположен случай рискувате да се ужасите от секса. Мисълта да изпитате сходна фамилиарност с някого, може да се окаже ненадейно изцяло смразяваща костите. И нищо чудно мозъкът да ви изневери и да не съумеете да си спомните по какъв начин тъкмо в миналото сте го правили.

7. Сексът е повода да хванете такси и да потропате на вратата на любовника си в 4 сутринта . Сексът е повода да купите тези дънки за 150 лв.. Сексът е повода, заради която си поръчвате салата вместо пържени картофи в ресторанта. Сексът е повода към момента да се срещате с сегашния си сътрудник, макар че знаете, че в никакъв случай няма да го обикнете. Ето в това се крие разликата сред секса и любовта. Сексът вади неща на показ, които би трябвало да са мъртви от дълго време. Любовта, въпреки това, убива всичко бързо. Простете цинизма ми, само че това въпреки всичко е графа за секс, нали?

8. Възможно е да вършиме в действителност добър секс с някого , да го харесвате в действителност, да си прекарвате отлично с него и в минутите след оргазма, само че все пак да не желаете да имате връзка с него.

9. Човекът, с който сте изгубили девствеността си , няма постоянно да значи нещо за вас. И това е безусловно обикновено. Той в действителност няма значение. Неговата единствена задача е била да ви помогне да се отървете от целомъдрието си, а по-късно да ви пожелаят попътен полов вятър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР