Стане ли дума за Лурдес Леон, веднага се сещаме за

...
Стане ли дума за Лурдес Леон, веднага се сещаме за
Коментари Харесай

Прекали ли този път дъщерята на Мадона

Стане ли дума за Лурдес Леон, незабавно се сещаме за остарялата сентенция, че крушата не пада по-далече от дървото. Лурдес Леон обича провокациите. В което в действителност няма нищо необичайно, поради че щерка на кралицата на поп музиката - Мадона.

В Instagram музикалната изпълнителка показа някои подмолни фотоси от скорошната си фотосесия с W Magazine за Pop Issue, където споделя за съдействието си с основаната в Ню Йорк звукозаписна компания Chemical X, учредена от нейната другарка и помощник Eartheater.

В обявата си Лурдес, също наричана Lolahol, е легнала на алена билярдна маса в транспарантен дантелен костюм, който тя слага под черен корсет, комбиниран обувки на ток Louboutin.

На първата от фотосите я виждаме на четири крайници, до момента в който алените й обувки са обърнати към небето. Не липсва и знойна снимка, на която седи, докато държи една от петите си зад себе си или такава, на която се виждат главно задните ѝ елементи. Не бихме могли да разясняваме по различен метод, с изключение на с думите, че е 100% щерка на майка си. 

Както самата Лурдес Леон сподели пред W Magazine, " Има доста приказки и доста рецензии в този град. Наистина е елементарно да се подцениш и да се почувстваш невдъхновен, тъй като всички останали са актьори. Всеки прави всичко. Може да загубите религия и път и да се почувствате като: Защо съм тук? Защо това е значимо? Защо това е подходящо? "

Въпреки това, за създателя на Chemical X Eartheater, Леон явно има място в музикалната сцена, тъй като тя и групата вършат музика, която допира хората. Вярата на Eartheater в Леон в последна сметка е това, което я въодушевява да се присъедини към студиото и да прави своя лична музика по метода, по който я усеща. 

Лурдес споделя пред изданието, че че откакто е поискала песента на Eartheater да бъде употребена в акция на Stella McCartney, създателят на звукозаписната компания " вкара задника ми в студиото и ето, по дяволите, ние сме там ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР