Стандартно пространство за игра от света на Fallout.Тези дни се

...
Стандартно пространство за игра от света на Fallout.Тези дни се
Коментари Харесай

Стана ясен размера на Fallout 76

Стандартно пространство за игра от света на Fallout.
Тези дни се появи страницата на Fallout в магазина на Microsoft, от която излиза наяве дисковото пространство, което ще заеме играта на диска ви. Приблизителният ѝ размер, посочен на страницата е 45.28GB. Gamingbolt, които са създали изобретение за появяването на страницата, не са уверени, дали това е размера на инсталационния файл или мястото на диска, което ще ви би трябвало, с цел да разположите играта, само че евентуално е това да е размера на конфигурираната игра.

Fallout 76 е освен първата игра на студиото с мултиплейър, а и първата напълно онлайн игра на Bethesda.Напоследък излезе много нова информация за играта – чрез Bethesda и от медии в YouTube (като видеото по-горе).

Както знаете, анонсът на играта и най-много това, че ще предложи онлайн свят, провокира съществено недоволство в Интернет, което като че ли не беше целесъобразно, вземайки поради, че играта не е излязла още и няма изясненост какво са създали Bethesda. Наскоро Емил Паджарило беше посетител на Engadget, където приказва за смесването на онлайн и сингъл прекарването, обобщавайки с определението „соло, само че заедно“. „Историите и куестовете са самостоятелни за всеки, който играе играта, като тук се включва и основната задача – следването на Overseer по пътя ѝ към Апалачите, с цел да обезопаси силозите. Така че, когато сте в екип, задачата ви е да си помагате с другите по всеки вероятен метод. „“Соло, само че дружно е добър метод да погледнете на това. Ако играете още от началото с едни и същи хора, ще може да преживеете тези истории по едно време почти с останалите. Събитията са изключение – те могат да бъдат соло, само че се допуска да взе участие цялата група и тук се включва и вашият екип.

Изглежда, това е следващото изказване, което има цел да напомни, че новата игра си остава Fallout, а „онлайн“ не значи „не-соло“.

Това твърди и Надя Оксфорд от USGamer в разбор на това, което е видяла от играта си на Fallout 76.

„За доста фенове на екшън ролевите игри, заглавията от поредицата са синоним на продължителни, дълбоки прекарвания за соло играчи. Някак си необичайно звучи да попиташ: „Та, по какъв начин се показва последният Fallout в качеството си на соло прекарване?“. Това е като да попиташ: „Можеш ли към момента да подскачаш в новия Super Mario на Nintendo?“, написа тя.



Всъщност, онлайн характерът на Fallout 76 би трябвало да въодушевява почитателите на поредицата. Вместо да си закупите един пакет, който след изиграването му, просто ще остане в каталога ви с игри, това ще е жив свят, който, както дава обещание Bethesda, ще бъде поддържан с години.

„Шегуваме се с това, че Fallout 76 е най-лошата версия на играта, тъй като всеки ден, всеки идващ ден, тя ще става малко по-добра. И това ще е годно за доста години напред. Ние ще гледаме да подобряваме играта, да прибавяме нови неща и желаеме да може да кажем на някого, който не е играл играта, година по-късно: „Все още си е Fallout 76, само че тук са и всички други неща, които добавихме:. Може би едно от тези неща е повода те към момента да са там“, изясни неотдавна Пит Хайнс, шеф на маркетинга в Bethesda в изявление за AusGamers.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР