Стандартите за красота в последните години се променят. Или по-точно

...
Стандартите за красота в последните години се променят. Или по-точно
Коментари Харесай

Уини Харлоу, която се снима гола за Women's Health

Стандартите за хубост в последните години се трансформират. Или по-точно - стават толкоз необятни, колкото са хората на планетата. И това е най-нормалното нещо. " Красотата е това, което всеки от нас желае тя да е ", споделя Уини Харлоу.
 Ашли Греъм - изборът на списание Maxim за най-сексапилната жена на 2023 година
И най-сексапилната жена за 2023 година е...

И кой още попада в Hot 100 на Maxim

28-годишният модел е същинско доказателство за думите си. Тя страда от витилиго - автоимунно заболяване, което кара сектори от кожата на тялото да губят напълно пигментацията си. Харлоу за първи път взема решение да покаже цялото си тяло за фотосесия за Women`s Health.

Тя се снима в няколко разнообразни пози изцяло гола, като единственият аксесоар по нея са обеците. " Получавала съм безчет отводи по пътя си, само че просто продължих нататък ", споделя моделът, чието същинско име е Шантел Уитни Браун-Йънг.

Харлоу признава, че е било много ужасно да се стреми към триумф, когато е напълно под прожекторите, само че след това е приела това за благословия. Разказва за момиче, което е пристигнало при нея, с цел да й признае, че майка му също страда от витилиго.

" През целия си живот майка ми се усещаше грозна. Обаче й демонстрирах твоя фотография и в този момент тя даже носи облекла с пай ръкав ", предава описа на момичето Уини. " Радвам се, че мога да накарам хората да се усещат уверени, без значение какви са и с какво се занимават. "

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР