Станалото с т.нар. ЦУМ гейт“ бе един огромен сценарий. Това

...
Станалото с т.нар. ЦУМ гейт“ бе един огромен сценарий. Това
Коментари Харесай

Според Цацаров ЦУМ гейт е сценарий

Станалото с така наречен „ ЦУМ гейт “ бе един голям сюжет. Това сподели основният прокурор Сотир Цацаров пред публицисти.

Той разяснява решението на Инспектората при Висш съдебен съвет да не се ревизира случая, при който Цацаров се срещна с предприемачите Георги Гергов и Сашо Дончев.

„ Сценарият е на доста хора, за които дейностите на прокуратурата сега са неуместни, в това число и в областта на енергетиката. Част от тях близки до партията на госпожа Нинова, част от тях, нямащи никакво отношение към нея, само че имащи крупни стопански ползи в региона на доставката на енергетиката “, съобщи Цацаров.

„ Станалото във връзка с други хора, питате съответно за Георги Гергов, не го пазя, споделям какво мисля - „ ЦУМ гейт “ не бе повода за станалото с него в границите на неговата партия “, разяснява Сотир Цацаров.

На въпрос Корнелия Нинова била ли е реализатор на този сюжет гл. прокурор уточни: „ Корнелия Нинова е задоволително интелигентна, с цел да не бъде реализатор “.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Инспекторатът при Висш съдебен съвет е прекратил инспекцията по аферата " ЦУМ гейт ", с претекста, че няма нищо неправилно и смущаващо в срещата на основния прокурор с двамата предприемачи. В същото време нямало четвърти очевидец, който да изнесе обстоятелства към тематиката на диалозите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР