Станалият популярен у нас като преводачът на Доналд Тръмп Доналд

...
Станалият популярен у нас като преводачът на Доналд Тръмп Доналд
Коментари Харесай

Проф. д-р Йонко Мермерски пред novini.bg: Хората не вярват на лъжи и фейкове, триумфът на Тръмп го доказа

Станалият известен у нас като преводачът на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския Йонко Мермерски, е роден в София, приключил е математическата гимназия и е наследник на проф. Христо Мермерски. Младши също към този момент е професор, лекар, всичките му дипломи и степени в науката са от американски университети. Йонко от години живее и работи в Съединени американски щати, той е най-младият защитил докторат по химия в Джорджтаунския университет - единствено на 28 години и отново там станал професор на идната година. От 1991 година той ръководи своя организация за преводачески услуги и е измежду най-отличаваните експерти в това от Държавния департамент на Съединени американски щати. Шегува се самичък със себе си като споделя: „ Аз съм доста неща, всичко правиме”. И в действителност е по този начин, тъй като е доста деятелен и има разнородни ползи и занимания, измежду които изключително място заема екологията и основаването на горива, които понижават нездравословните излъчвания в пъти. Работи интензивно със Следствен отдел към окръжна прокуратура в тази тенденция.



Пред novini.bg той разяснява своите усещания за триумфа на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския над демократите, които го вкараха в процедура по импийчмънт /дискредитиране, обвинение/:

„ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския изрично победи над съперниците си, които се пробваха да му провеждат „ Лов на вещици”. Обвиненията към него бяха подправени и изцяло неоснователни и аз съм казвал това още преди самата процедура. Ще ти дам следния образец, с цел да е по-ясно за всички читатели: в случай че мен и теб без да сме отговорни ни набедят, че сме сгазили човек на пътя, само че ни оправдаят, успех ли е?! Да, тъй като въобще никого не сме газили. Демократите в този момент се мъчат отново да се изкарат герои и се бият в гърдите, че били спретнали такова обвиняване против президента, без значение от изхода, че видите ли му били лепнали леке за нещо, което на практика той не е направил. Всичките им ходове са прекомерно глупави. Те просто бяха победени, това е ситуацията.

Как американските жители одобряват резултатите от импийчмънта?

Анализатор: Тръмп е все по-близо да завоюва изборите през 2020 година

Медиите зад Океана са доста пристрастни и 90 на 100 от тях са демократични – погледнете CNN да вземем за пример, където въртят, сучат и пускат единствено подправени вести по адрес на президента на Съединени американски щати. На хората зад Океана обаче доста им писна да ги манипулират, да им повтарят непрестанно неистини и ментета от общ темперамент, без никакви обстоятелства. Американците, с две думи, станаха резистентни на фейковете и не им обръщат внимание. В резултат известността на Тръмп през трите месеца на процедурата скочи с съвсем 10%. Неговият успех е многоизмерен и голям, промени публичното мнение в своя изгода. В своето послание към нацията той ясно с обстоятелства и цифри потвърди, че в последните 3 години Съединени американски щати има нечуван прогрес спрямо резултатите, постигани от неговите прародители. Това направи за смях съперниците му, които на идващия ден подеха своята акция за премахване. Защо? Заради положителните стопански резултати ли? Или тъй като понижи безработицата в пъти и обезпечи претовареност на 7 милиона и половина души, от които 4 милиона са дами, а множеството са от малцинствата. Той опроверга тези, които го карикатурат, че бил женомразец и расист! Въобще спука като сапунени балони всички нелепи обвинявания към него. Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е милтимилиардер, всичките му занимания до момента са сполучливи. Да напомня, че не си получава заплатата, която годишно е към половин милион $, а дава тези пари за щедрост.

Мелания Тръмп с писмо до Борисов

Защо медийният му облик е неприятен?

Защото в актуалните медии, в това число и обществените, се навъдиха необикновен жанр „ експерти”, които приказват без обстоятелства, популистки. И тъй като те самите са популисти, без фактологична база, упрекват Тръмп в популизъм. Нали знаете поговорката „ Крадецът вика: дръжте крадеца”. За работата и дейностите на Тръмп има доклади, данни и обстоятелства. А медиите, които лъжат, рано или късно биват осъждани. Но по-страшно, съгласно мен, е, че губят доверието на своите читатели, на жителите. Политиците, които вършат същите ходове, изпадат в аналогични обстановки. Например Хилари Клинтън  Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, която си изпусна нервите и назова гласоподавателите на Тръмп „ отрепки”. Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Мадлин Олбрайт пък разгласи, че всяка жена, която не гласоподава за Хилари, ще „ отиде в Ада”. В политическите разногласия е обикновено да обвиняваш собствен конкурент и съперник. Но е безумно да обиждаш гласоподавателите, поради които съществуват изборите, изобщо политиката. Някои просто не помнят кой кого избира и директно отхвърлят демокрацията. Хората обаче, без значение от своето обучение, схващат, усещат, когато някой ги лъже.

Холивуд намерено иронизира президента Тръмп

Защото множеството от тях живеят в собствен фиктивен свят, затворен във въздушен балон. Видя ли ги в този момент на Оскарите – приканват да ядат вегетарианска храна, щели да понижават въглеродния диоксид, но за какво не смъкват златата, диамантите и скъпите си облекла и да облекат рокли от трева и тръстика?! Или да си продадат парцелите за по над 5 милиона $! Прав беше водещият на „ Златен глобус” т.г. /бел.ред. Рики Джървейс, който брутално се подигра с лицемерието на звездите в Холивуд/, който в прав текст им сподели, че не живеят в действителния свят, а в балон, от който се подават единствено да дават ум на всички останали.

Несправедливи са и обвиняванията към Тръмп за външна интервенция в политиката на някои страни като Иран и други. Съединени американски щати се намесват единствено там, където са наранени директно ползите им от други страни.



Баща и наследник, професорите Йонко и Христо Мермерски

В България има наклонност също да атакуват Доналд Тръмп

Вместо родните медии да препредават и да са рупор на подправените вести на американски и други непознати издания, не е неприятно да не мързелуват и сами да си основават свои правилни и уравновесени, тествани информации за работата на администрацията и в частност на президента зад Океана. Не става дума да се прави цензура, а за баланс, за регулиране, за правота на информацията, която на всички места по света е най-скъпата стока. За да е надеждна, тя би трябвало да е вярна, тествана и същинска. Ние сме дребна страна и желаеме подпомагане от Съединени американски щати в доста посоки. Затова не е неприятно да сме малко по-толерантни, уравновесени, да приказваме посредством обстоятелствата, а не с страстите. Как да има положително отношение към нас, по какъв начин да искаш да работиш в съдействие с някого, който всеки ден обиждаш и наричаш простак! Няма по какъв начин да стане”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР