Станалият известен като Митака от София ден и нощ“ напомпан

...
Станалият известен като Митака от София ден и нощ“ напомпан
Коментари Харесай

Гнусен търтей! Митака от „София ден и нощ“ пускал жена си Джулия на секс пазара! Знайни и незнайни я „оправяли“, а той събирал парите

Станалият прочут като Митака от „ София денонощно “ напомпан господин с лице, наподобяващо на нечии зле изглеждащи задни елементи, се оказа не просто петно по темперамент, само че и нарушител. Кристиан Кирилов е нарушавал закона всеки ден по време на брака си с Джулия.

Истината е злокобна и прекомерно тежка за околните на попфолк певицата. Тъй като не му се работело и желал да печели елементарно пари, подправеният артист склонявал брачната половинка си към пр@ституция. Той се изживявал като неин сутень@р и събирал парите от мръсотиите, които карал Джулия да прави в гнусни легла на непознати.

Наглостта на Митака била толкоз огромна, че той обирал всичко, а на жена си не оставял нищо, макар че тя изкарвала парите. Оправданието му било, че целият бюджет би трябвало да бъде у него, с цел да го разпредели рационално за месеца.

Кирилов постъпвал по този начин и на участията на Джулия. И там прибирал всички пари, като на нея не й оставял даже за самун. По този метод желал да я направи изцяло подвластна от него и да не може да се откаже от занаята.

Именно по участията Кристиан намирал множеството клиенти на брачната половинка си. Когато някой от публиката се загледал по нея или питал за нея, той му я предложил против пари.

Не е загадка, че за доста от фолк дивите се носят сходни митове, само че в тази ситуация отвращението е още по-голямо, тъй като личният й мъж я е давал на богаташи да се гаврят с нея полово, а той е чакал пред вратата и е броял парите.

Гнусните истории на Митака край нямат. Не стига, че трансферира 30-те, а в никакъв случай не е работил нещо действително, само че и на всичкото от горната страна се оказа и нарушител. Истински търтей и безделник, който от мързел нарушава закона.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР