Станалата наскоро майка Лена Бориславова се възмути в социалните мрежи,

...
Станалата наскоро майка Лена Бориславова се възмути в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Лена се възмути , троши скъпата количка на бебето по софийските тротоари (СНИМКИ)

Станалата неотдавна майка Лена Бориславова се възмути в обществените мрежи, че софийските тротоари наподобяват на офроуд прекарване с бебешки колички. Тази заран тя, годеникът ѝ и бебето придружиха в неделната разходка претендента за кмет на София от ПП-ДБ и „ Спаси София “ Васил Терзиев. Дали Бориславова се тормози за скъпата си количка, която коства към 2 000 лв. без аксесоарите, или откогато роди към този момент е загрижена за останалите майки можем единствено да гадаем, само че внезапният ѝ конфликт с непристъпната за колички столична инфраструктура я накара да напише следното: 

„ Ефектът “София с общителното подпомагане на Фандъкова ”
… или малко офроуд с Деа и Васил Терзиев. Хората в кварталите на София заслужават повече. Младите фамилии на София заслужават по-добри и безвредни тротоари.
Софиянци заслужават кмет, който знае и вижда проблемите и идва с решения, а не се изяснява какъв брой сложни въпроси е задавал на партийния си водач, до момента в който пази ръководството на Фандъкова.
За естетиката даже няма да разтварям дума. “

Липсващите тротоари и счупените плочки, по които майките на София би трябвало да бутат колички и да отглеждат деца, е позната от години. Но очевидно единствено персоналният опит „ отваря очите “ за проблемите.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР