Станахте ли вече част от фен общността на любимия си

...
Станахте ли вече част от фен общността на любимия си
Коментари Харесай

Ще успее ли Ливърпул да се добере до топ 4?

Станахте ли към този момент част от почитател общността на обичания си тим в Carlsberg “Домът на почитателите ”? Регистрирайте се в този момент, “последвайте ” обичания си тим от британската Премиър лийг и играйте в нашата мач игра за дуелът сред Лестър и Ливърпул.

Тази седмица Carlsberg ви дава опцията да покажете своите футболни познания като участвате в нашата " Мач игра ” като най-верните почитатели на Ливърпул може да завоюват шал на мърсисайдци. От тях се изискват футболни знания, няколко прогнози или просто малко шанс.

За задачата би трябвало да познаете вярно 6 аспекта от срещата - резултат на полувремето, прецизен краен резултат, първи голмайстор, какъв брой ъглови удара ще има в мача, както и това дали ще има дузпа или червен картон. Играйте още в този момент и докажете, че сте фена, който най-добре познава британския футбол!

Лестър приема Ливърпул на " Кинг Пауър Стейдиъм " в понеделник, 15 май, като срещата е от 22 часа. Двата тима са в радикално разнообразни позиции. " Лисиците " се борят за оцеляването си и за в зоната на изпадащите. Те имат единствено една победа в последните си 14 мача във всички шампионати. Те леко усъвършенстваха представянето си последните седмици, откакто преди този момент нижеха загуба след загуба.

Ливърпул пък е в серия от шест следващи победи и много се приближи до топ 4, само че още зависи от неточности на намиращите се пред него Нюкасъл и Манчестър Юнайтед. Мърсисайдци ще бъдат без Роберто Фирмино и Наби Кейта, само че Юрген Клоп няма други промени към състава

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР