Станаха ясни стартовите състави на Лудогорец и Левски от 34-ия

...
Станаха ясни стартовите състави на Лудогорец и Левски от 34-ия
Коментари Харесай

11-те на Лудогорец и Левски, сините без шест от звездите си, а шампионите с четири промени

Станаха ясни стартовите сформира на Лудогорец и Левски от 34-ия кръг на efet Лига. Двубоят е извънредно значим в борбата за купата, която е цел на първенците, както и в борбата за третото място, което е задачата на “сините ”. Ивайло Петев е направил четири промени от равенството 2:2 с ЦСКА 1948 от последния кръг. 

Елин Топузаков излиза с доста пробен състав, като оставя отвън стартовите 11 цели шестима от своите титуляри. Това са Цунами и Ивелин Попов, които висят за картони, които ще ги извадят за два мача. Бразилското трио Рикардиньо, Уелтон, Роналдо, както и Андриан Краев също са непокътнати за мача с ЦСКА-София в сряда. 

ЛУДОГОРЕЦ 0:0 ЛЕВСКИ  

ЛУДОГОРЕЦ : Серджо Падт, Франко Русо, Игор Пластун, Георги Терзиев, Клод Гонсалвеш, Фон Витри, Густаво Нонато, Тодор Неделев, Кайо Видал, Кирил Десподов, Игор Тиаго 

ЛЕВСКИ: Пламен Андреев, Келиян ван дер Каап, Кристиян Димитров, Сонко Сундберг, Патрик-Габриел Галчев, Филип Кръстев, Асен Чандъров, Марин Петков, Илиян Стефанов, Джавад Ел Джемили

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР