Станаха ясни стартовите състави на Черно море и Верея. Двата

...
Станаха ясни стартовите състави на Черно море и Верея. Двата
Коментари Харесай

11-те на Черно море и Верея

Станаха ясни стартовите сформира на Черно море и Верея. Двата отбора се изправя един против различен в конфликт от 11-ия кръг на Първа професионална лига. Тимът на Небойша Миличич ще направи нов опит да спре стремглавото си поглъщане. Днес старозагорци гостуват на " моряците ". Верея е на последното място в класирането и към момента не може да открие пътя към успеха. До момента отборът съумя да запише само 3 равенства и цели 7 провали. На този стадий той е новобранецът в шампионата, само че до края на сезона има задоволително време, с цел да промени ориста си, а нищо чудно възходът да стартира от през днешния ден.
В същото време Черно море демонстрира възходи и падения в представянето си. Последните три дуела обаче са много притеснителни за варненци. Те са в серия от три загуби и това се отрази и на мястото им в класирането, като тимът потегли надолу и падна до 10-ата позиция. Затова и за “Моряците” е много значимо да се върнат на победния път, като срещата с последния наподобява като повече от добра опция.

Двата отбора не са имали доста срещи между тях досега в елита - 4. Черно море има леко предимство с 2 победи, до момента в който Верея е с 1, а един път противниците са създали тъждество.


Верея идва в най-благоприятен състав без контузени и осъдени играчи.

Първа професионална лига, 11 кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - ВЕРЕЯ 0:0

Стартови сформира:

Ч. МОРЕ: Черно море: 36. Китанов, 17. Костадинов, 33. Енчев, 23. Хасани, 41. Кононго, 71. Панайотов, 21. Илиев, 14. Божилов, 90. Минчев, 9. Фенуш, 10. Василев
Ст. треньор: Илиан Илиев

ВЕРЕЯ: Верея: 27. Г. Георгиев, 21. Илиев, 6. И. Иванов, 15. Василиев, 4. Мачедзе, 16. Билек, 24. Диара, 8. Станчев, 3. Курупис, 10. Огнянов, 11. Вушорович
Ст. треньор: Небойша Миличич

Стадион: “Тича”, Варна
Съдия: Георги Иванов
Начало: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ПРОГРАМА

ГОЛМАЙСТОРИ

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Първа лига 11 кръг, петък 5 октомври  Черно море 0:0предстои  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР