Станаха ясни подробности от срещата на президента на САЩ Доналд

...
Станаха ясни подробности от срещата на президента на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Порошенко се обясни в любов на Тръмп

Станаха ясни детайлности от срещата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп с президента на Украйна Петро Порошенко. Разговорите сред двамата бяха в границите на 72-та сесия на Генералната асамблея на Съединени американски щати в Ню Йорк.

Тръмп е декларирал на Порошенко, че от времето на последната им среща в Белия дом връзките сред двете страни са „ постигнали напредък “.
„ Не бих споделил, че Украйна е най-лекото място за живот, само че при вас нещата вървят все по-добре с всеки минал ден “, съобщи Тръмп, без да разясни какво тъкмо има поради под „ усъвършенстване “.

Отговорът на Петро Порошенко не бе толкоз въздържан и съвсем се изясни в обич на американския си сътрудник: „ Наистина, благодарява ви, господин президент! За мен е огромна чест да бъда тук, да седнал съм толкоз покрай вас. Много се веселя да чуя думите ви за напредък, който ние двамата сме постигнали от последната ни среща “, съобщи украинският президент.

„ Радвам се, че се срещнах с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Обсъждахме укрепването на украино – американските връзки “, написа по-късно и на профила си в Туитъл Порошенко.

„ Благодарим за срещата, чакаме, че ще получим от КАЩ поддръжка в това по този начин мъчно за Украйна време. Надяваме се на поддръжка в миротворческата задача и във връзка с икономическите промени “, сподели още Порошенко.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР