Станаха ясни извадки от свидетелските показания на дознателката от полицията

...
Станаха ясни извадки от свидетелските показания на дознателката от полицията
Коментари Харесай

Публикуваха ужасяващите показания на дознателката за това как е била изнасилвана от тримата си колеги

Станаха ясни извадки от свидетелските показания на дознателката от полицията в Уфа, Русия, който упрекна трима сътрудници служители на реда в групово обезчестяване, оповестяват международните издания. Според данните, дамата е показала и точната дълготрайност на закононарушението: от 22:40 до 0:30 часа.

В показанията си дознателката заявява, че е била изнасилвана " поотделно и едновременно ".

" Полковник Матвеев, Галиев и Яромчук, всеки от тях поотделно, а понякога едновременно, ме изнасилиха в естествено и неестествено положение. контролираха тялото ми, тримата го управляваха, докато един от тях ме изнасилваше през това време. Всичко това продължи от 22:40 до 0:30 " е казала дознателката в свидетелските си показания.

Според информацията, жената е успяла да установи времето на престъплението, защото тя се обадила на майка си веднага щом мъжете приключили злодеянието си я освободили.

Както ви съобщихме по-рано, жертвата се е оказала дъщерята на началника на силовото подразделение на полицията в републиката. Един от заподозрените за изнасилване е началник на жертвата като според данните, в нощта на 30 октомври девойката е била нападната в сградата на отдела на Министерството на вътрешните работи в района на Уфа. Служителите на реда твърдят, че са пили алкохол в сградата на отдел " Миграция ". Един от тях е извикал колежката си дознател в кабинета, където мъжете й се нахвърлили.

Сред заподозрените е 51-годишен неин началник, както и още двама полицейски ръководители на 50 и 34-годишна възраст съответно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР