Станаха ясни имената на загиналите съпрузи в зверска касапница в

...
Станаха ясни имената на загиналите съпрузи в зверска касапница в
Коментари Харесай

След кървавото клане между Ради и Илияна в Пловдив вече е ясно каква е съдбата на детето, плакало цяла нощ над труповете им!

Станаха ясни имената на починалите съпрузи в зверска кланица в Пловдив, за която БЛИЦ към този момент заяви. Ради и Илияна Еневи са живеели в жилището, в който се е случило свирепото кръвопролитие.

Първоначалната информация бе, че брачният партньор е заклал жена си от ревнивост, а след това е решил да постави край и на своя живот. Съсед на фамилията обаче показа, че е станало противоположното и Илияна е ликвидирала невъзмутимо брачна половинка си, а по-късно, пред очите на 7-месечното им дете е умъртвила и себе си.

Към момента е ясно, че детето е обещано на бабата и дядото, които са се погрижили да него.

Вижте п ърви СНИМКИ и ВИДЕО от бруталното ликвидиране в пловдивския квартал " Кючук Париж ".
На мястото на престъплението и сега са няколко автомобила на полицията, коли за спешна помощ и микробус на престъпна полиция. Сигнал до полицията е подаден в 16,20 от съседка поради непрестанното плачене през нощта на дребното дете.
Министерство на вътрешните работи публично удостовери пред БЛИЦ, че има открити два натрупа на мъж и на жена в пловдивския квартал " Кючук Париж ". Органите на реда отхвърлиха да уточнят дали става въпрос в действителност за ликвидиране и последвало самоубийство и с какво е осъществено закононарушението. Униформените дадоха обещание информация по случая да бъде оповестена в утрешния ден.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР