Станаха известни стартовите състави на Спортинг (Лисабон) и Атлетико Мадрид

...
Станаха известни стартовите състави на Спортинг (Лисабон) и Атлетико Мадрид
Коментари Харесай

Съставите на Спортинг и Атлетико

Станаха известни стартовите сформира на Спортинг (Лисабон) и Атлетико Мадрид за реванша посред им от 1/4-финалите на Лига Европа. Отборът на Диего Симеоне гостува на " Жозе Алваладе " с задатък от два чисти гола и е любимец за класиране на полуфиналите.

Статистиката е напълно на страната на Атлетико. Мадридчани са излезли крайни спечелили в 18 следващи конфликта в евротурнирите, откакто са спечелили първия мач. Спортинг пък има единствено един триумф от последните си 6 семейства против противници от Испания в евротурнирите.

И до момента в който Атлетико е в серия от пет следващи победи в Лига Европа (единственият тим в елиминациите с цялостен актив - б.р.), то португалците изгубиха последните си две срещи в шампионата. Сега " лъвовете " ще се опитат да надскочат себе си и да убият фантазията на испанския гранд за трети край в евротурнирите през последните 5 сезона. Това обаче няма да е по никакъв начин елементарно, тъй като Атлетико още не познава усета на загубата като посетител през актуалната акция в европейски мач.

Преди седмица Атлетико се наложи относително елементарно на " Wanda Metropolitano " с 2:0, а и двата гола станаха след необясними неточности в отбраната на Спортинг. Президентът на " зелено-белите " Бруно де Карвальо беше гневен от представянето на отбора и обществено разкритикува футболистите, което провокира огромен скандал, само че след това обстановката се възстановява. Срещу Пасош Ферейра (2:0) Жорже Жезус заложи на оптималния си състав, въпреки преди този момент Де Карвальо да бе заплашил, че сезонът ще бъде доигран с юношите.

Лига Европа, 1/4-финали - втори мач:

СПОРТИНГ (ЛИСАБОН) - АТЛЕТИКО (МАДРИД)

СПОРТИНГ (4-2-3-1): Р. Патрисио; А. Пинто, Коатес, Ж. Матийо, Ристовски; Б. Фернандеш, Баталия; Ж. Мартинш, Б. Руис, Акуня; Ф. Монтеро
Старши треньор: Ж. Жезус
АТЛЕТИКО (4-4-2): Облак; Хуанфран, Савич, Годин. Л. Ернандес; Витоло, Саул, Габи, Коке; Д. Коща, Гризман
Старши треньор: Д. Симеоне

СЪДИЯ: Милорад Мажич
СТАДИОН: " Жозе Алваладе "

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ФОТОГАЛЕРИЯ

ГЛЕДАЙТЕ ТУК Лига Европа 1/4 кръг, четвъртък 12 април  Спортинг (Лисабон) 22:05предстои  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР