Станаха известни подробности около снимките на един от най-известните шедьоври

...
Станаха известни подробности около снимките на един от най-известните шедьоври
Коментари Харесай

В името на красива сцена във „Война и мир Бондарчук убил 200 коня

Станаха известни детайлности към фотосите на един от най-известните шедьоври на киното в Съюз на съветските социалистически републики - паметния филм " Война и мир " на Сергей Бондарчук.

Въпреки значимостта на картината, няколко абсурда едновременно са свързани с кино лентата.

Например, знае се, че няколко души са починали по време на фотосите на бойни подиуми.

А наскоро на собствен ред стана известно, че с цел да основат един от епизодите в името на неговата меродавност, основателите на картината са умъртвили към 200 коня.

Партида животни е взета от месокомбинат, а убиването на конете е станало пред многочислени очевидци.

„ Много хора се събраха да гледат стрелбата, пред очите им заведоха конете до канара и животните започнаха да падат вкупом “, сподели Мухтарбек Кантемиров, живописен началник на Stunt Theatre. Думите му са представени от Informing.

Между другото, за отвращение на обществеността, шефът съобщи, че месото на животните все пак е било използвано за ястие. 

Припомнете си, че филмът на Сергей Бондарчук " Война и мир " (1965-1967) получи няколко влиятелни награди едновременно, в това число Оскар за най-хубав филм на непознат език (1969), Златен глобус за най-хубав филм на непознат език (1969) и основната премия на Московския интернационален кино фестивал през 1965 година

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР