Станаха известни някои подробности за изпитанията на най-новата руска система

...
Станаха известни някои подробности за изпитанията на най-новата руска система
Коментари Харесай

Трето поколение за “Армата”: Как изпитват комплекса “Сокол-В” СНИМКИ

Станаха известни някои детайлности за тестванията на най-новата съветска система за танкове „ Сокол-В “. Информация за това е налична на уеб страницата за публични поръчки.

Според оповестените данни самата ракета е обозначена като 3УБК25, написа "Поглед инфо ".

Като цяло, с цел да се потвърдят характерностите, се употребяват няколко десетки ракети в разнообразни версии, в това число с същинска бойна глава и самонасочваща се глава.

В тестванията на такива оръжия вземат участие освен главните бойни танкове Т-80 и Т-90, само че и "балистична установка " с 2А82. Това оръдие е сложено на перспективния „ Обект 148 “ -Т-14 на тежката унифицирана платформа "Армата ".

Военните специалисти считат „ Сокол-В “ за същински пробив в перспективните технологии. Ракетата има способността да се насочи и дава на съветските танкове доста преимущество пред бронетанковите машини на евентуалните съперници.

От средата на 70-те години домашните бойни машини разполагат с по този начин наречената ракетна система с управляеми ракети. Още тогава те позволяваха да се унищожават цели на разстояние от 4000 метра.

В момента съветските T-72Б3, T-90A, T-80У и T-80БВМ могат да употребяват ракети с лазерно ръководство, а обсегът на поразяване към този момент е 5000 метра. Тези оръжия минаха същински сполучливо тестване по време на военните дейности в Сирия.

Превод: В.Сергеев



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР