Стана ясно състоянието на пострадалите при зверската катастрофа на международния

...
Стана ясно състоянието на пострадалите при зверската катастрофа на международния
Коментари Харесай

Извънредно съобщение от болницата във Враца за здравословното състояние на пострадалите в катастрофата на моста край Мездра

Стана ясно положението на потърпевшите при зверската злополука на интернационалния път Е-79 край Мездра, научи извънредно организация BulNews.bg. От болничното заведение във Враца оповестиха, че в спешно-приемното поделение са докарани трима румънски граждани-мъж, жена и дете. Най-тежко е положението на водача на смазания автомобил, който е с няколко фрактури и комоцио. Жената е с фрактура на бедрото, а детето е с охлузни рани и със строшен нос.
Припомняме, че през днешния ден към 11 часа на моста над река Искър стана тежка злополука сред турски ТИР и три румънски автомобила „ Фолксваген “. При погрешно изпреварване първият от тях се забил челно в камиона, а останалите се нанизали в него. Ударът е бил толкоз мощен, че ТИР-ът скъсал мантинелата и парапета на моста и висящ в бездната над Искър.
Тежкият пътен случай затвори за часове интернационалния път и в двете направления. Очаква се тежка техника, която да извади камиона, с цел да бъде пуснат трафикът към Дунав мост 2 и назад.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР