Стана ясно разпределението на парите, които са получени от УЕФА

...
Стана ясно разпределението на парите, които са получени от УЕФА
Коментари Харесай

Заради ЦСКА и Лудогорец: Клубовете от елита получават по 101 000 евро

Стана ясно разпределението на парите, които са получени от УЕФА за присъединяване на Лудогорец и ЦСКА в груповите етапи на евротурнирите през предишния сезон. Клубовете от елита ще приберат по 101 000 евро.

" Представено бе и разпределението на средствата по стратегия " Солидарност " от УЕФА, генерирани от присъединяване на българските тимове в миналогодишното издание на европейските клубни шампионати. Общата сума, която ще бъде изплатена на клубовете, е над 2 милиона евро, а ИК по традиция гласоподава разпределението да обхване Първа, Втора и четирите Трети лиги. Така всеки клуб от елита ще получи 101 000 евро, от ВПЛ - 35 000 евро, а от Трета лига - към 3400 евро.

Бяха признати и промени в Правилника за национално клубно лицензиране, в Правилника за статута на футболистите и в Правилника за договорите и прехвърлянията на футболистите.

Изпълнителният комитет взе решение за разпределяне на финансови средства за подкрепяне на лекуването на някогашните ни футболни национали Красимир Чавдаров и Златко Янков ", взеха решение от БФС.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР