, стана ясно по време на днешната сесия на пловдивския

...
, стана ясно по време на днешната сесия на пловдивския
Коментари Харесай

Нова порция скандали в БСП Пловдив

, стана ясно по време на днешната сесия на пловдивския общински съвет. Още при започване на съвещанието ръководителят на групата Николай Радев прочете декларация, с която разгласи, че групата към този момент ще се назовава " Автентична лява Българска социалистическа партия ", а след края на сесията на брифинг оповестиха и детайлности, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Направихме дребна смяна на името. Ние сме за отстояване на левите позиции на партията, по тази причина декларирахме предпочитание в името на групата да бъде включена думата " достоверна ". Заявяваме своето предпочитание за интензивно включване в партийния живот на партията. Попаднахме на една група, с название ликвидационна, за обидно отношение към наши приятели, с 50-60 години опит " - разяснява Радев.

Тодор Стоилов съобщи, че огромна част от хората не поддържат поставените червени линии: РСМ и 70-те съветски дипломата, гласуването с ГЕРБ и Движение за права и свободи за хартиената бюлетина, за изнасянето на оръжие за Украйна, за което целият свят знае.

Общинските съветници оповестиха за нередности при провеждането на събранията на ОПО. Категорични са, че няма да поддържат подобен вид дейности на идващите избори. Твърдят, че нямат информация дали действително са били направени номинации за делегати за районните и градската конференция. Обясняват, че промяната на името на групата в Общински съвет - Пловдив е за да светне алената лампичка. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР