Стана ясно коя е жената, с която принц Хари е

...
Стана ясно коя е жената, с която принц Хари е
Коментари Харесай

Стана ясно коя е жената, взела девствеността на принц Хари

Стана ясно коя е дамата, с която принц Хари е изгубил девствеността си. Той описа в записките си „ Spare “, че за първи път е правил секс, когато е бил на 17 година Това се случило зад оживена механа през 2001 година Тогава принцът беше студент в колежа „ Итън “, покрай Уиндзор.

Хари сподели, че дамата е била по-възрастна от него, само че не издаде коя е. Сега самата тя направи това.

Става дума за Саша Уолпол. Сега тя е на 40 година, има 2 деца и работи като багеристка. Саша споделя, че тогава таман се била разделила с първия си другар. Той се появил в кръчмата с новата си другарка. Саша Уолпол била с разрушено сърце и пила много алкохол.

„ Хари беше другар и знаеше, че съм опустошена и смутена. Така че, когато новата му другарка (на бившия) се появи, Хари знаеше по какъв начин се усещам. Той не ми даде прегръдка – вместо това ми купи шотове. Донесе ми няколко шота, с цел да каже: „ Хайде, дано да повдигнем настроението “, изяснява дамата пред „ The Sun “.

Всичко това се случва на рождения ден на Уолпол. Тя навършвала 19 година Хари ѝ подарил картичка, в която пишело: „ Скъпа Саш, цветущ рожден ден и не се напивай прекомерно! За благополучие, аз ще съм там, с цел да те надзиравам. С доста обич. Благодаря за всичко “.

Освен това, принцът ѝ подарил плюшена играчка Мис Пиги, която спечелил в увеселителен парк. „ Той завоюва Мис Пиги с тропически аутфит и когато пристигна на празненството, ми я даде като подарък с картичката. Забелязах, че Хари беше напъхал в сутиена на Мис Пиги в допълнение хартия, с цел да уголеми бюста ѝ “, споделя багеристката, пише .

Саша и Хари се срещнали, когато дамата работила в имението на крал Чарлз Трети – „ Хайгроув “. Там се грижила за конете. Тя разкри още, че сексът сред нея и принцът бил едвам 5 минути.

„ Беше безусловно бърз секс сред двама другари. Сексът беше буен и деятелен, тъй като не трябваше да го вършим. Едното нещо бързо води към другото. Озовахме се на пода. Дадох на Хари цигара. Запалих моята и след това неговата. Изпушихме цигарите си и просто се случи. Той стартира да ме целува. Той носеше боксерки. Нямаше диалог, нямаше думи. Беше вълнуващо, че се случва. Беше вълнуващо, че се случва по този метод. Бяхме извън за 15 минути, само че сексът беше към 5 минути “, разяснява Уолпол.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР