Стана ясно кой ще задава въпросите в „Стани богат“, което

...
Стана ясно кой ще задава въпросите в „Стани богат“, което
Коментари Харесай

Окончателно! Ето Кой Ще Води „стани Богат“

Стана ясно кой ще задава въпросите в „Стани богат“, което започва в ефира на Българска национална телевизия. Това е артистът Михаил Билалов, който се е уредил с апетитна заплата като лице на предаването.

Джаро от „ Под прикритие ” се намести на стола на именитата тв игра, а заплатата му за нея е към 5000 лв. месечно. С това публично той става един от най-добре платените мъже в ефира.

Шоуто, което дълги години се въртеше по Нова, започва в първата половина на април по националната телевизия. Популярната викторина ще се излъчва три пъти седмично, а не два, както бе оповестено в началото, като записването за присъединяване стартира в края на февруари.

Един от основните въпроси преди старта на шоуто бе кой ще е водещият му. За стола на мистър „ Стани богат ” се търсеше известна персона с висока обща просвета, която да е обвързвана с Българска национална телевизия, написа „Уикенд“. На кастинга се появиха Владо Пенев, Юлиян Вергов и даже Митко Павлов. Първите двама не съумели да одобряват изискванията, които от малкия екран им предложили.

Михаил Билалов обаче не бил изплашен от предлагането и поради статута си на любим на феновете с ролята си на мафиота ерудит Джаро от кримката „ Под прикритие ” незабавно бил предпочетен пред Димитър Павлов.

ДЖАРО ПОД ПРИКРИТИЕ В БУРГАС

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР