Стана ясно кой ще е водещият на най-новото риалити, което

...
Стана ясно кой ще е водещият на най-новото риалити, което
Коментари Харесай

Обявиха водещият на новото шоу на БТВ за 300 000 лева

Стана ясно кой ще е водещият на най-новото риалити, което ще започва в ефира на bTV. Това е артистът Александър Сано.

" Той е огледало на това, което е самият формат - извънредно комплeксен. За да успееш в това премеждие, не би трябвало да имаш единствено 6 плочки на корема. Също както Сано е освен типичен артист, той е и музикант, продуцент, брачен партньор, татко... " - сподели в ефира на " Тази заран " продуцентът на шоуто Николай Николов, съобщи Днес.бг.

От началото на годината артистът е отказвал два пъти да стане водещ на други излъчвания. Избира " Островът на 100-те гривни ", тъй като обича провокациите и мисли, че форматът е нещо друго.

" Мисля, че от дълго време не съм излизал от рутината си и считам, че иска ми се случи нещо доста забавно. Видях преимуществата на този формат пред други, които сме гледали досега. ", споделя Сано.

Оригиналното име на риалити шоуто е “Million Dollar Island ”, което е по лиценз на Talpa Studios. В България ще се осъществя под името „ Островът на 100-те гривни “. То ще предложи на участниците впечатляващ награден фонд в размер на 300 000 лв..

Подготовката към този момент е в ход, а кастингът за присъединяване стартира на 13 март. В шоуто 30 непознати участници отиват на място, в което надалеч от всичко всекидневно основават свои закони на общността. Място, от което могат да се приберат у дома с същински доста пари, а властта е гривна на тяхната китка.

Огромният залог, конкуренцията и дивата природа ще разкрият детайлно чертите на всеки участник. От тях зависи дали ще останат достоверни и ще завоюват борбите, даже когато шансът не е на тяхна страна, с цел да стигнат до финала и да вземат огромната премия.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР